2015. december 10., csütörtök

Patina Miller interjú részlet

Paylor szerepét nem lehetne ennél jobban kedvelni, ezért minden egyes interjúnak örülök, ami az őt alakító színésznővel előkerül. Ez most csak egy nem túl hosszú részlet, hisz a színésznő a Boradway-en is játszik és más sorozatokban is felbukkan, én pedig az interjúnak csak az Éhezők Viadala vonatkozásait fordítom.



Remek szereped van Az Éhezők Viadalában. 
Én alakítom a lázadás egyik vezetőjét. [Paylor] együttműködik Katniss-szel és a többiekkel, hogy megdöntsék a Kapitólium uralmát és eltávolítsák Snow elnököt a vezetői posztról. Nem akarom lelőni a poént, de a karakterem igencsak kulcsszerepet játszik a végére.

Jó volt ilyen vagány nőt játszani?
Igen! A Pippin[ című musical]ben is vagány karaktert alakítok, és abból egyenesen egy másik klassz szerepbe léptem. Jó buli volt ilyen nagyszerű karaktert alakítani. Ilyenből nem sok van, szóval ha az ember hozzájut egyhez, akkor belekapaszkodik és megpróbálja kihozni belőle a maximumot.

Részt vettél valamilyen különleges edzésen felkészülésként?
Nem, számomra nem volt különleges edzés. Addigra már a Pippin-es formámat hoztam. Heti nyolc bemutató után - pláne miután a Pippinben énekelek és táncolok is minden este és akrobatikus elemeket mutatok be - szóval készen álltam bármire, ami jöhetett.


Milyen volt a forgatás?
Csodálatos. Ez volt az első filmem, szóval nem is igazán tudtam, mire számítsak. Azt hittem, a stúdióban csinálunk majd sok mindent zöld háttér előtt. Ehelyett a munkálatok Atlanta külvárosában zajlottak, majd elutaztunk Berlinbe, ezek mind sokat segítettek, hogy az ember beleélje magát ebbe a világba. Egyik alkalommal egy - nem is tudom, hogy nevezzem - egy lerombolt roncstelepen voltunk, az volt a 8. körzet. Nagyon klassz volt látni, milyen részletességgel készítették elő az egyes forgatási helyszíneket.


Milyen érzés volt egy ilyen nagy hatású sorozat részesének lenni?
Ó, istenem, a lehető legcsodálatosabb! Egy kicsit meg voltam rémülve, mert csak reménykedni tudtam benne, hogy majd szeretettel fogadnak és esetleg megkedvelnek, de őszintén szólva a sorozat rajongói a világ legkedvesebb és legbarátságosabb rajongói. Sőt, ők a legjobb rajongók a világon. Mindenki nagyon nyitott volt irányomban és izgatottan fogadott, és alig várom, hogy lássam, mit is csináltam. Ezáltal az egész munka nagyon különleges volt.

Van álom filmszereped?
Sok remek rendező van, akikkel szívesen dolgoznék. Szívesen játszanék még erős női karaktert - valamiféle hősnőt. Nagyon szeretem ezt csinálni.

Mi van a láthatáron 2016-ra?
Rengeteg koncerten lépek majd fel, sokat énekelek, amit már tényleg nagyon várok. Hamarosan elkezdjük a Madam Secretary második évadának forgatását is. És innentől kezdve bármi lehetséges. Ki tudja?
Forrás: gotham-magazine

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése