2015. december 22., kedd

Natalie Dormer Women's Health interjú

Úgy látszik, ma Natalie Dormer napot tartunk, mert most Liam Hemsworth Men's Health interjújának Natalie Dormer-es párját olvashatjátok, vagyis ez esetben csak egy kivonatot találtam a cikkből. Mondjuk mivel nem főszereplőről van szó, végülis szerintem ez is elég lesz, ugyanakkor meg elég hosszú, szóval remélhetőleg tényleg nem lesz komolyabb hiányérzetünk. :)


A fitneszőrültségéről:
- Szeretek mozogni. Szeretek sokat futni. A futás nagyszerű gyógymód. Jó mind a lelkemnek, mind a testemnek. Így érzek a jóga kapcsán is. 20-as éveim eleje óta jógázom. Ha magammal vihetem a jógamatracomat és a futócipőmet, igazából mindegy is, hova megyünk a világban nyaralni vagy forgatni. 


A fotósorozat képeinek helyszínéről:
- Itt vagyunk a CrossFit Gym-ben, pedig igazából a CrossFit-et sosem próbáltam még. Volt egy őrült spinninges időszakom - bár szerintem ilyenen nagyon sokan átesnek. Én legalábbis határozottan sinning-őrült voltam egy ideig. Idén év elején kipróbáltam a légi jógát is, nagyon király! De mindig nyitott vagyok az újfajta mozgásformákra, és ha egy barátom vezet egy edzést, amit sokan szeretnek, akkor mindig jó móka kipróbálni valami újdonságot!

Dzsúszolás iránti rajongásáról:
- Komoly rajongója vagyok a dzsúszolásnak [nyers gyümölcs- és zöldséglevek nagyobb arányú fogyasztása]. Néhány barátom vett rá egy ideje, hogy kipróbáljam és megszerettem. Nagyon jót tesz az embernek. Látható a különbség - én a bőrömön és a hajamon is érzem a különbséget, mióta több zöldség- és gyümölcslevet fogyasztok.

A bűnös szenvedélyeiről:
- Ilyen szempontból nagyon könnyű nekem. Mióta van hummusz (csicseriborsóból készült közel-keletről származó krém, amit pl. kenyérre lehet kenni) és kókuszvíz a hűtőben, azóta nagyon boldog vagyok. Még a bűn is hasznos számomra. Szeretem a vörösbort - ez is jót tesz az ember szívének és hasonlók. Szeretem az étcsokit - tele van antioxidánsokkal. És a kávét is szeretem. Jó serkentő hatása van, felpörgeti az embert a futásra.

Mit tesz egy szabadnapján:
Ez nagyszerű kérdés. Mit tesz Nat egy szabadnapon?
- Valószínűleg elmennék futni egyet vagy részt vennék egy jógaórán. Ennék egy finom, könnyed ebédet, meglátogatnám a barátaimat, elmennék moziba. Ezek a dolgok tartanak minket emberinek és egészségesen.



Melyik hajszínt kedveli jobban (a szőkét vagy a barnát):
- Nos erre a kérdésre épp megvan a válaszom, hogy a szőke vagy barna szín a jobb, mert épp mostanában játszottam ikreket, akiknek különböző a hajszínük. A The Forestben egyrészről a szőke hajú Sarah-t, másrészről pedig ikertestvérét, a barna hajú Jesst alakítottam. Minden évben váltogatom a hajszínemet a saját szőke hajszínem és Margaery barna hajszíne között, de most jó buli volt egy filmen belül is két különböző lányt két különböző hajszínnel játszani. És mit is mondhatnék? Klassz volt, mindkettő, de másképp.

Az Éhezők Viadala befejezéséről:
- Nos, ez az Éhezők Viadala nagyszabású befejezése. Ez a negyedik film, a sorozat csúcspontja... Nagyon magas színvonalú a látványvilága. Nagyon jó volt számunkra, ezen hatalmas, csupa különböző emberből álló stáb számára befejezni ezt a történetet. Én pedig tényleg nagyon hálás vagyok, amiért ennek a családnak a tagja lehettem. Nagyon meghatározó lesz, én pedig nem dobálózok csak úgy ezzel a szóval.
A Kiválasztott 1. részében még csak nagyon keveset láthattunk az Arénán kívüli valódi világból. A Kiválasztott 2. részében sokkal többet láthatunk. Láthatjuk a Kapitóliumot. Ez a film gyakorlatilag egy háborús film. Én a Sztár Osztag tagja vagyok, akik behatolnak a Kapitóliumba, hogy megdöntsék Snow elnök uralmát. Csodálatos külső helyszíneken forgattunk Berlinben és Párizsban is. Izgatottan várom, hogy szélesvásznon is láthassam ezt a filmet - a látványvilágát - mert bár ebben is nagyon sok számítógép által generált kép és egyéb effekt van, sok mindent mi magunk csináltunk. Sok gyakorlati dolgot. Szóval ez tényleg nagyszerű lesz. Nagyon izgatott vagyok.

Hogyan maradna életben egy Éhezők Viadalán?
Hogy mit csinálna Natalie Dormer, hogy életben maradjon egy Arénában?
- Sokat futnék. Amennyire csak lehetséges, elfutnék az Aréna széléig. (nevet) Csak futnék egyik borzalmas helyzetből a másikba és remélném, hogy kihúzom életben. Nem tudom. Szerintem meghalnék, ha bekerülnék egy Arénába. Szerintem megszólalna miattam az ágyú. 
Óóó, istenem, és hogy mire lenne szükségem? Tarth-i Brienne-re. Ha magammal vihetném az Arénába Gwnedoline Christie-t, az valószínűleg hasznos lenne.


A Trónok Harcáról
- Margaery egy intelligens csaj, megpróbálja megtalálni a helyes módját, hogy kiszálljon a dolgokból és ennek igen szórakoztató és szellemes módját választja.
Margaery immáron öt éve életem része, és ez nagyszerű, most már olyan, mintha a pszichém egy részét is uralná. Nagyszerű dolog egy ilyen zseniális sorozat részesének lenni, amely forgatókönyveivel egyre kijjebb tolja az ember határait, és eléri, hogy az ember mindig a maximumot nyújtsa, és mivel most már megszokottá is vált, könnyű újra és újra belebújni a szerepbe. Tényleg tökéletes az egyensúly. A sorozat készítői David és Dan, megpróbálják mindig új szemszögből tekinteni a dolgokat és minden évadban új témákat dolgoznak fel. Soha nem kényelmesednek el. Még mindig mindenki ugyanolyan keményen dolgozik, mint az első évadban. Jó érzés visszatérni a Trónok Harcához. Olyan, mintha táborozni mennénk vagy minden évben újra visszatérnénk a suliba. Egy családot alkotunk, megismertük egymást. Lassan olyan, mintha mindig saját bőrömbe bújnék újra vissza.

Karrierjének legjobb részéről
- Nagyon szeretek színészkedni, mert igazából olyan, mint egy elemzés, a valódi élet felderítése. Ezért aztán minden egyes történet, minden egyes életrajz, amit az ember lát és végignéz, olyan lesz, mint egy forgatókönyv, ami remélhetőleg előbb-utóbb megjelenik. Szeretem kipróbálni és időnként felrázni magam egy kicsit. Ezért van az, hogy a disztópikus jövőből a fűzőre váltok, hogy izgatott vagyok, hogy horrorfilmben szerepelek és sok különböző műfajt kipróbálhatok. Szóval a továbbiakban is pörögni szeretnék, olyan írókkal, rendezőkkel és producerekkel szeretnék együtt dolgozni, akiket tisztelek, megpróbálom magam újabb és újabb kihívás elé állítani és minél gyakrabban kilépni a komfortzónámból... És talán majd egyszer kipróbálom a CrossFit-et is. Valami válsághelyzetben.

Jövőbeni munkáiról:
- Nagyon izgatottan várom a The Forestet, ez egy pszicho-horror és szerintem igen érdekes dolgot vet fel. Nagyszerű volt számomra ilyen nagyszerű kamera mögött álló emberekkel együtt dolgozni. Érdekes, hogy én vagyok a stáblistán az első és a második személy is, mert ikreket alakítok - egypetéjű ikreket - szóval klassz volt két embert alakítani egy filmen belül. Kib****ul félelmetes lesz.
A Patient Zero miatt szintén nagyon izgatott vagyok. Az egy nagyon jó disztópikus akciófilm. Nagyon jó buli volt a forgatása. Hosszú idő óta először forgattam Londonban, szóval nagyszerű volt, a Shepperton-ban dolgoztunk, amely az egyik legnagyobb stúdiónk Londonban.
Forrás: Women's Health

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése