2013. november 1., péntek

Jennifer Lawrence interjú a német TOPIC magazinból

Vivi küldött képeket a Topic magazinból, illetve a Jennifer Lawrence-szel készült interjút le is fordította nekünk.

Az egész világ ismeri Katniss Everdeent, a fiatal hősnőt az Éhezők Viadalából. De Jennifer Lawrence ismeretlen volt egészen a 2012-ig. Előző évben Oscar-díjra jelölték a Hallgatás törvényében nyújtott alakításáért. Hiába volt nagy a szerep, a film kevés bevételt hozott, mégis ez a film nyitotta ki neki az ajtókat Hollywoodba.
Jennifer 1990. augusztus 15-én született Louisville-ben. Már az iskolában játszott színházakban, és 14 évesen New Yorkba költözött, hogy profi színésznő váljon belőle. Nemsokára epizódszerepet kapott a 2008-ban debütált Garden partyban. 
A fiatal színésznőre Hallgatás törvényében figyeltek fel. Szerepet kapott az X-men: Elsők-ben is, ami kasszasiker lett. 2012 fontos év volt számára, hisz 3 nagy sikerű szerepet kapott filmben is: A sokkoló  Ház az utca végénben, az Éhezők Viadalában és a Napos oldalban. A Napos oldalban nyújtott alakításáért elnyert a Legjobb Női Főszereplő Oscar-díját. Ebben a hónapban pedig a mozikba kerül az Éhezők Viadala folytatása. Egy új X-men film, és a trilógia harmadik kötete jövő évig várat magára.
Jennifer Los Angelesben él. Szereti a természetet, és gitározni is tud. Van két idősebb bátyja, Ben és Blaine.

Az interjú 
Katnissnek ( Jennifer Lawrence) vissza kell térnie az Arénába, de a lázadás már így is a levegőben van az Éhezők Viadala: Futótűzben.

Hogyan változtatta meg az életedet az első film?
Lényegesen változott, az emberek felismernek. Már nem tudok kimenni az utcára, vagy elmenni vásárolni anélkül, hogy lesifotósok hada ne kövessen. 

Ez kellemetlen? 
Nyomasztó a sok paparazzi a fényképezőgépével. Tulajdonképpen a rajongók kedvesek, és még sosem éreztem veszélyben magam miattuk. Megértem a rajongásukat, sőt, én is egy nagy rajongó vagyok. Például nemrég találkoztam John Travoltával, és majdnem elájultam! Csak hebegtem-habogtam mint egy kislány...

Kapsz rajongói leveleket?
Legalább egy tonnát! Megpróbálok mindegyikre válaszolni, de képtelenség arra a rengeteg levélre válaszolni.

Mi volt a legkülönösebb üzenet amit kaptál? 
Hát, volt egy fura és kissé aggasztó levelem, amiben egy rajongó közvetlenül az én e-mail címemre küldött, pedig azt csak a legközelebbi barátaim ismerik.

Hogyan készültél a Futótűzre?
Először is sokat jógáztam és súlyt is emeltem. Katnissnek fittnek kell lennie a Viadalra, mert a mostani ellenfelei egykori győztesek lesznek.

Katniss nagyon jól íjászkodik. Neked jól megy?
Igen, sokat tanultam, de büszke vagyok arra amit véghez tudtam vinni az íjakkal és nyilakkal, mert az íjászat nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Ha mindenki mondja neked, hogy próbáld meg, sok múlik ezen, akkor megpróbálod kihozni magadból a maximumot.

Különböző helyeken forgattátok a filmet. Melyik volt a legszebb?
Egyértelműen Hawaii. Ott forgattuk a 75. Éhezők Viadalát, és ezért az élményért a mai napig hálás vagyok a producernek.

Hamarosan több premieren is részt veszel majd. Mit szólsz hozzá?
Őszintén szólva borzalmas. Utálom a vörös szőnyeget, mert mindenki kiabál. A fotósok képeket akarnak, a rajongók meg autogramot. És többnyire testhez simuló ruhát, magassarkú cipőt kell felvennem, ami még inkább zavar. 
Forrás: TOPIC

Szkennek az ugrás után.



2 megjegyzés:

  1. Így sokkal jobb, köszi Ancsi hogy átírtad :)

    VálaszTörlés
  2. Tetszett ez a cikk is szóval köszönet mindkettőtöknek.

    VálaszTörlés