2013. november 11., hétfő

Ma este zajlik a Futótűz Világpremierje

Ez a bejegyzés ma este 8-ig legfelül lesz. Ha lenne frissebb, most eggyel alatta keressétek.

Nem szeretném azt mondani, hogy ez az a nap, amire vártunk, mert addig még van pár, de ez is egy mérföldkő, hiszen a világpremier az első alkalom, amikor nagyobb közönség előtt mutatják be a filmet - ezúttal Londonban. 

A premierek sora a további napokban is folytatódik, hiszen 12-én kedden Berlinben, 13-án szerdán Madridban, 14-én csütörtökön Rómában, 15-én pedig Párizsban tartanak díszelőadásokat. Ezeket a dátumokat az oldalsávban is megtaláljátok, én pedig emiatt "premier-hét"ként fogok hivatkozni rá. 

Ami engem illet, a héten kicsit korlátozottabb időmennyiség áll majd rendelkezésemre, hogy hozzam a frisseket, de arra mindenképp lehet számítani, hogy képek, videók, esetleg újabban előkerülő filmzenei album számok kikerülnek, hogy interjú/cikkfordításokkal hogy fogok haladni, na az a szűk keresztmetszet, de tudjátok, hogy igyekszem. :)

Ami pedig a mai napot illeti, íme a névsor, hogy mely szereplők lesznek ott a filmből holnap ma [most buktam le, hogy időzítettem a bejegyzést, és már tegnap megírtam :)] este Londonban:


Aki valamennyire szeretne részt venni az eseményen, az bekukkanthat a vörös szőnyeges megjelenésekbe, interjúkba. Nekem - most úgy néz ki - programom van akkortájt, szóval egyelőre LIVE-chatet nem feltétlenül tervezek, de ha máshogy alakulnának a dolgaim, még az is lehet, hogy mégis. :)
De van LIVE streamünk, ami be is ágyaztam. Ami pedig az időpontot jelenti, azt ne feledjétek, hogy Londonban is van egy óra eltolódás, vagyis nálunk 18 órakor kezdődik a buli!! Jó szórakozást mindenkinek, és kitartást az utolsó napok várakozásaihoz, bár én azt mondom, az elmúlt 20 hónaphoz képest ez már semmiség :)


Ha ez a videós nem váltana át, ITT biztos a LIVE stream megy, mondjuk egyelőre ott is reklámok, meg ilyenek.


UPDATE:

  • Na, lemondtam az esti programomat, tudok gépközelben lenni. Ezért aztán egy gyors kérdés: van-e igény arra, hogy ideiglenesen, 18:00-20:00 közöttre kikerüljön a chat? Kérek mindenkit, aki szívesen beszélgetne és kitárgyalná a stream-en látható eseményeket, jelezze, mert 2 emberért nem fogom kitenni, de ha nagy és jogos igény van rá, akkor igen.
  • Ilyen élő blogot viszont max akkor csinálok, ha találok valahol folyamatos írásos anyagot, mert tolmács szinten sajnos nem vagyok, szóval biztos nem tudok egyszerre szöveget érteni, gépelni és többfelé figyelni.
  • Azt is jelzem, hogy továbbra sem teszek ki semmilyen linket tartalmazó kommentet, és a chat-ben is azonnal moderálni fogom őket. Köszi mindenki megértését :))

12 megjegyzés:

  1. "Nálunk 18 órakor kezdődik a buli." Nekem meg 18 órakor kezdődik az edzés. -.-"

    VálaszTörlés
  2. Magyar felirat lesz? És a filmet lehet látni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lesz angol felirat és a filmet sem lehet látni.

      Törlés
  3. Szerintem jó lenne ha lenne chat

    VálaszTörlés
  4. Omg!! És legyen chat!!:)))

    VálaszTörlés
  5. Jöhet a chat :)

    VálaszTörlés
  6. Mondjuk a névtelen írjanak már nevet, mert mi a garancia arra, hogy nem egy ember ír???

    VálaszTörlés
  7. Jöhet az a chat nekem héttől van csak edzés egy darabig tudom követni... :)

    VálaszTörlés
  8. Felőlem is jöhet a chat, viszont valószínűleg nem tudom az elejètől követni az esemènyeket, de a kèsőbbiekben szívesen csatlakoznèk. :)

    VálaszTörlés
  9. Hol van a live stream?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ott lesz, ahol egyelőre az előzetes megy. Elviekben legalábbis.

      Törlés
  10. Bocs már megint a haverom irkál itt a nevemben.. :D tényleg elnézést

    VálaszTörlés