2013. november 9., szombat

Nyereményjáték mozijegyekért az Agave kiadótól

Az Éhezők Viadalát megjelentető könyvkiadó, az Agave Futótűz mozijegyekért írt ki nyereményjátékot. Íme:

Nyerj páros jegyet a Futótűz díszbemutatójára!


Az Agave Könyvek Webáruház akciót hirdet: ha 3000 forint felett vásárolsz a webshopjukban (http://agavebolt.com/), tiéd lehet a 15 darab páros jegy egyike. Fontos: ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson, a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatba írd be, hogy "filmpremier".

Aki pedig megrendeli a teljes trilógiát, az automatikusan kap egy páros jegyet ajándékba. Ebből 10 darab áll rendelkezésre, és nincsen sorsolás: az első 10 vevő kapja, aki megvásárolja a webshopban Az éhezők viadala-trilógiát. A rendelés leadásakor a megjegyzés rovatba szintén írd be, hogy "filmpremier".

A játék november 18-ig tart, másnap sorsolunk és értesítjük a nyerteseket emailben. A díszbemutató november 21-én lesz az Aréna Plázában 19 órai kezdéssel.

5 megjegyzés:

  1. Ez most komoly :O én 3 héttel ezelött vettem meg a teljes trilógiát,miért nem akkor irták ki a nyereményjátékot :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó, sajnálom. :(
      Van rá példa, hogy később teszek ki anyagokat, ha úgy adódik, de ezt speciel tegnap tették ki, szóval legalább nem rajtam múlt a dolog.
      Viszont azt mondom, ne bánkódj, mert jó eséllyel (bár erről még nincsenek pontos infóim) lesznek éjféli vetítések, szóval alig pár órával a díszbemutató után az átlag rajongó is megnézheti. Vagy pedig másnap.

      Törlés
    2. A 3 hétben amióta nézem a blogodat azota, nos szerintem mindent naprakészen hoztál,ezért nem is hittem hogy ez ne lenne napra kész információ,de ahogy a régebbi bejegyzéseidet olvastam ott is ez volt érezhető :D

      Törlés
    3. Örülök, ha így gondolod, mert tényleg törekszem erre.
      Mondjuk az interjúknál lesz csúszás most már, mert ennél több időt nem tudok - és nem is akarok - a gép előtt tölteni, de szerintem azért az nem olyan gond főleg, hogy azért minden nap van fordított anyag is. :)

      Amúgy pedig örülök, hogy idetaláltál és üdv itt :)

      Törlés
  2. én is gondolkodtam h megvegyem így a trilógiát (bár az 1. rész megvan) de anyuval megbeszéltük és vszleg már elkelhetett a 10 jegy :/

    VálaszTörlés