2013. november 20., szerda

Visszaszámlálás: Már csak egyetlen nap a Futótűz moziverziójáig!!

Holnaptól már minden nagyobb mozi játssza az Éhezők Viadala második filmjét, a Futótüzet, amelyre több, mint másfél évet kellett várakozni az első film után. El se hiszem, hogy elértünk idáig :)

Akik pedig ma éjszaka az éjféli premiereken nézik a filmet, azoknak szintén jó szórakozást! Este kikerül a "Vélemény rovat" bejegyzés, lekerül a moderálás, éjszaka már jöhetnek is a vélemények, ha kiírnátok magatokból :)

15 megjegyzés:

  1. Hát hihetetlen, hogy mindjárt itt van. :-)

    Köszi Ancsi a sok sok cikket és folyamatos informálást, ami segített nekünk,hogy kibírjuk az elmúlt másfél évet! ;-)

    VálaszTörlés
  2. Ohh hogy szombatig várnom kell >< :D Na nem baj ha ennyit vártam az a három nap már semmi!:D

    VálaszTörlés
  3. De jó :) Én csak holnap megyek a moziba. Mégis kíváncsi vagyok a többiek véleményére is :) Jó szórakozást a filmhez ma este

    VálaszTörlés
  4. Váááááá, már nem csak lefoglalva van a jegyem, hanem meg is van véve, úgyhogy holnap ilyenkor már mozizooook!!! :))) Vááá, nem tudjátok, mennyire várom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De tudjuk Ancsi! Valószínűleg hasonlóan mint mi viszont neked köszönhetjük, hogy kibírtuk ezt az elmúlt időszakot tehát ezer köszönet érte és szerintem nem csak a magam nevében is!! :))

      Törlés
  5. A mai éjféli vetítésre megyünk Sweet-tel! Hihetetlen, az elmúl 3 napban csak azt bírtam hajtogatni :)

    VálaszTörlés
  6. Sajnos én csak jövő héten nézem meg... :( De nem bánom! Mert egy barátnőmmel fogok menni!! ő is imádja! Nem ér rá a héten, én meg nélküle nem megyek!!!! De már NAGYON NAGYON VÁROM! 2 hónapja szeretem!!!! azóta kb. mindennap olvasom ezt az oldalt!! Nagyon jó!

    VálaszTörlés
  7. Ancsi, kérlek szépen, írd bele a bejegyzésbe (ebbe vagy a véleményesbe), hogy ne rakjon senki SPOILERt! Nagyon megköszönném, mert biztosan sokan nagyon várják a filmet, de nem szeretnénk, hogy le legyenek lőve a poénok... Köszi előre is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Figyu! Szerintem spoilermentesen nem feltétlenül lehet véleményezni. Szerintem inkább addig a véleményeket sem érdemes elolvasni, amíg nem láttad a filmet.
      Azért tettem ki a hivatalos véleményeket, hogy az érdeklődők előtt legyenek spoilermentes vélemények is, de aki látta a filmet hadd spoilerezzen a véleményesbe.

      Törlés
  8. aztaaaaaaaaa.........nem hiszem el. :DDD felrobbanok az örömtől!

    VálaszTörlés
  9. Lehet nem ment át:
    Vééégre!!! Már teljesen bezsongtam, minden ismerősöm őrültnek néz. :D Holnap ilyenkorra már tudni fogom milyen: látni fogom az Arénát stb., amit még nem láttam.
    Ancsi: nagyon-nagyon-nagyon köszönöm a fáradságos munkádat, amivel sikerült elviselhetőbbé tenned ezt az (én esetemben) 1 évet!! Most képzelj oda egy hála ajándékot, ölelést stb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az öleléssel és beérem, meg leginkább azzal, hogy szívesen jártok ide :)))
      Én már megtanultam visszafogni magam, de holnap titokban tuti én is számolni fogom vissza az órákat!! :)

      Törlés
  10. És végre!!!:) Hurrá, felfogni is furcsa! Már csak két nap és a pénteki hosszú órák után este futhatok a moziba a jegyeimért...:)
    És Ancsi! Még mindig imádom az oldalad, így már másfél éve, az első film óta, amikor rátaláltam! (mostanában sajnos kevésbé tudok mindent mindig megnézni, különösen hétköznap... de azért ha más nem, hétvégén mindig bepótolom!:) Egy szóban, köszi mindent, amit az oldalért teszel!:)

    VálaszTörlés
  11. Szombat hamar eljön, ha az ember olyan kellemes dolgokkal tölti az idejét, mint érettségire készülés. Nembaj, legalább el vagyok barikádozva az emberektől, így nem kapnak a bezsongásomból, ami kezd a tetőfokára hágni. Előre félek magamtól a moziban, szerintem kb. ugrálni fogok a székben. :D
    Ancsi én is köszönöm a munkádat, az oldalba fektetett erőt, biztos nem lehet könnyű meló, főleg ilyen film közeli időszakban. Továbbra is maradok hű olvasód. :D

    VálaszTörlés
  12. Én is megyek ma éjféli premierre. Egyedül az a kérdéses, hogy reggel, hogy fogok felkelni, de nem baj :) Nagyon de nagyon várom már.
    És én emlékszem, hogy vagy egy éve járok ide fel az oldalra, és őszintén gratula Ancsi a munkádért, amit ezzel az oldallal csinálsz, hogy ennyit dolgozol vele. És aminek nagyon örülök, ennek az oldalnak hála találtam egy jó kis netes közösséget, barátnőket és még mateksegítséget is :) Köszi mindent, tényleg. Egy virtuális ölelés jár neked Clove-tól :D

    VálaszTörlés