2013. november 8., péntek

Részlet az Imagine Dragons Who We Are című számából

Azt mondja az írás, hogy ez egy exkluzív részlet az Imagine Dragons Who We Are című számából, amely ugye a Futótűz filmzenei albumának egy újabb, korábban még nem hallott száma. Majd jelezzetek már vissza, hogy Nektek is recseg-e, vagy az én fülhallgatómban van a hiba, de ha ez tényleg ilyen minőségben került fel (más zenénél hasonlót ugyanis nem tapasztaltam), akkor elég furcsa és sajátos ez az exkluzivitás. Ezzel együtt viszont nekem baromira tetszik a számrészlet, talán rá merem vágni, hogy az eddigi legjobb.

9 megjegyzés:

  1. Nálam is megvan a hangzás, bár én elképzelhetőnek tartom hogy direkt van ez a "recsegés" a háttérben. Egyébként tényleg jó szám.

    VálaszTörlés
  2. Az enyém vagy nem recseg annyira vagy csak nem tűnik fel, az ID-nak általában ilyen a hangzása szerintem, csak lehet most egy kicsivel jobban.

    VálaszTörlés
  3. Igen, ez szerintem is a dal 'sajátja'. Amúgy tetszik! :) Én nagyon vártam, hogy ők mit csinálnak. :)
    Viszont még mindig nincs meg az Abraham's Daughter által kiváltott érzés... :S

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nagyon tetszett. Imagine Dragons fan vagyok :), de nálam is van az a recsegés a háttérben
    Kriszti

    VálaszTörlés
  5. Juuuj. Ezek a számok. Coldplay, Christina most meg Imagine Dragons?! Dejóó. Mintha nekem csinálnák ezt a filmet :))
    *zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért abba ne éld bele magad, hogy ezek a számok a filmben is benne lesznek ám. Mert a múltkor előkerült egy cikk, amely szerint csak pár szám lesz a filmben a végefőcím alatt. De az Éhezők Viadalában sem voltak benne a filmzenei album számai. De lehet, nem jól értelmeztem. Kiderül.

      Törlés
  6. Nekem is recseg egy kicsit de szerintem a számhoz tartozik. Egyébként imádom az Imagine Dragons-t és ez a szám valami hihetetlenül klassz. Már alig várom, hogy az egész számot kiadják! :)

    VálaszTörlés
  7. Úristeeeen :D Imádom *___*
    ... és ez még csak egy kis részlet :P
    Nagyon ID-s, nem csalódtam a srácokban :)

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok! én új vagyok itt és nagyon tetszik az oldal!
    És nálam sem recseg vagy csak nem tűnik fel mivel és Imagine Dragons rajongó vagyok vagyis minden nap meghallgatom minimum 1x minden számukat! :D Nekem nem recseg!

    VálaszTörlés