2013. november 19., kedd

Titktak1: Lezajlott a film Los Angeles-i premierje is

És amint sejtettem, brutális mennyiségű kép jelent meg a rendezvényről. Mindenkiről csak egyet hozok (a csoportképektől eltekintve), és bár igyekszek senkit sem kihagyni, semmit nem ígérek :))





Főbb szereplők, rendező, producerek, szerző:

Jennifer Lawrence

Suzanne Collins

Josh Hutcherson, Liam Hemsworth



Francis Lawrence, Nina Jacobson

Willow Shields, Lenny Kravitz

Woody Harrelson, Elizabeth Banks

Philip Seymour Hoffman, Donald Sutherland

Stanley Tucci, Bruce/Brooke Bundy (Octavia)

A Nagy Mészárlás Kiválasztottjai:

Stephanie Leigh Schlund, Alan Ritchson

Meta Golding, Bruno Gunn

Amanda Plummer, Jeffrey Wright

Lynn Cohen, Sam Claflin

Megan Hayes (6. körzet), Jena Malone

Elena Sanchez (8. körzet), Maria Howell (Seeder, 11. körzet)

Az előző film volt szereplői:

Isabelle Fuhrman, Jackie Emerson

A következő film szereplői:

Stef Dawson (Annie), Evan Ross (Messalla)

Források: Hunger-Games.net, Hungergamesdwtc, Zimbio

7 megjegyzés:

  1. Na akkor kezdeném a sort Jen ruhájával. Nekem nem tetszik, szerintem nem Jen-es és még a londoni premieren is jobban nézett ki. A fiús triónk (Josh, Liam, Sam) irtó dögösen nézett ki. Elizabeth ismét gyönyörű volt és Willow is tök csini volt. Lenny-ről úgy látom, csak nem lehet lerángatni azt a napszemüveget (komolyan mintha sütné a nap a szemét). Woody eléggé lazára vette a figurát és a 3 jó öreg motoros (Donald, Stanley, Philip) is kicsípte magát. Az írónőnek is jól állt szerintem az a zöld ruha. Stephanie nagyon csini volt és bár nekem annyira nem tetszett Meta ruhája, azért egész jól állt neki. Viszont Bruno-nak nagyon cuki a kitűzője és szívesen leszedtem volna róla. Lynn nagyon cuki abban a lila ruhában. Jena ruhája is egész szép volt-bár azt nem értem, hogy miért simítják le mindig a haját, úgy olyan lapos lesz a feje. Elena tök csini volt, viszont Maria-n nagyon nem tetszik az a lila ruha (szerintem nem állt neki jól, főleg, hogy kreol színű a bőre). Isabelle cipőjét nem tudom szó nélkül hagyni (basszus, hogy annak mekkora sarka és talpa van!). Jackie viszont tök csinin vírított abban a kis letisztult és egyszerű ruhában. Stef-en szerintem eléggé furcsán állt az a ruha és kicsit furcsán néz ki szerintem Evan abban a piros- fekete szerelésben.
    Ui.: Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi gond. Én tartózkodnék ilyen hosszú bejegyzéstől a témában (de csak mert én nem vagyok egy divatdiktátor), de Jenen ízléstelen ez a ruha, Woody pedig konkrétan nincs alkalomhoz illően öltözve. Komolyan nem értem, mert abszolút nem vette ki a részét a promóból, ez az egyetlen esemény, ahol látjuk, és itt is így...

      Törlés
    2. Én sem vagyok divatdiktátor és őszintén inkább tartózkodok a divattól. Csak most valahogy megfogalmazódtak bennem a gondolatok és a mondatok.

      Törlés
    3. én szeretem a szép ruhákat nézni, de magamon nem tudom őket elképzelni :D
      amúgy szerintem sem jó jen ruhája. nem tudom miben különbözik pl miley v lady gaga mindent megmutató ruháitól. mert igazából van ez a fekete alsó rész, ami a lényeget eltakarja, de ez a külső rész nem sokat fed. meg szerintem nem is elegáns. nem alkalomhoz illő, ahogy woody öltözéke sem. baseball sapi meg a szakadt farmer nem premierhez való ruházat. de willow, elizabeth és jackie ruhája nagyon bejön! elizabeth alakja... pff. nagyon jól néz ki! nálam ő viszi a prímet! szerintem ő volt az, aki a legelegánsabb volt az összes bemutatón. mindig gyönyörűen nézett ki. hát stefen ez a zöld ruha (nekem zöld ez a ruha :D )... nagyon előnytelen.
      amúgy köszi a képeket! tök jók!

      Törlés
  2. Nagyon örülök, hogy végre mind/ szinte mind ott voltak. Suzanne Collinsnak különösen örülök! :)
    Bírom Woody lazaságát, bár ez már kicsit inkább hanyagság, mintha kutyasétáltatás közben beugrott volna egyet pózolni. De hát ez Woody. Lynn Cohen irtó aranyos, mosolygós néni. Ez a kép a Finnick-Mags a kiképzésen képre emlékeztet. :)
    A régi, és új szereplők megjelenése pedig csak bónusz!
    Mostmár tényleg itt a küszöbön a megjelenés!! :D

    VálaszTörlés
  3. Jen ruhája sztem is gáz :(
    Viszont sztem Woody Haymitch-esen lazára vette a figurát, nekem bejön :D

    VálaszTörlés