2013. november 13., szerda

Képek a madridi bemutató photo call-járól

Ezúttal is csak ízelítőül néhány kép.
Amúgy a madirdi premier vörös szőnyegéről nem találok stream-et, nem hogy működőt, működésképtelent se, ezek a képek pedig eleve nem a premieren készültek még, oda majd kicsípik ám magukat a srácok :)






Forrás: Hunger-games.net

9 megjegyzés:

  1. Jaj Josh milyen alacsony Jen-hez (oké magassarkúban van de amúgy is) Liam-hez képest! :) De olyan kis cuki! :))

    VálaszTörlés
  2. Szia találtam egy új tv spot-ot amit talán eddig még nem láthattunk. Bocsi hogy ide írok de nem tudtam küldeni emailt. Remélem nem gond.
    https://www.youtube.com/watch?v=-f-2PFketdc
    Bocsi még egyszer
    Dóri :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dóri!
      De, már láttuk ezt a TV spotot múlt héten. Nézzetek szét rendesen az oldalon, főleg ha már feltétlenül fontosnak tartod, hogy linkeljél. De látod, most is felesleges volt, mert ez már kinn volt.

      Amúgy - és ez már nem elsősorban Neked - spotokat ne nagyon küldjetek, linkeljetek, mert megtalálom őket, és amiben van fontosabb új jelenet, azt kirakom, amik viszont már egymás ismétlődései, azt nem feltétlenül. És ezekben a nagyon egyformákban nehéz elkavarni, mit láttunk és mit nem.
      A 'We remain'-es az elég jellegzetes, meg a tegnap kirakott forgó bőségszarus is, de a sokadik német spot már nem sok újat adott, azért nem tettem ki.

      Törlés
    2. Bocsánat mint ahogy írtam... kollégista vagyok és sajnos lassabban tudom követni az eseményeket. nem akartam semmit olyat küldeni ami már egyszer esetleg volt.
      Dóri

      Törlés
  3. Igen Josh elég alacsony....de a filmben nem látszik! Sőt!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez igaz. A filmben szinte egymagas mindenkivel.

      Törlés
  4. Az Rtl Klub is várja a Futótüzet.:D Most a fókuszban betettél a dísztűt meg a Katniss posztert.Amúgy Josh hány centi?xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj azt én is láttam. Tök izgatott lettem! Egyébként a Starity-n azt írják, hogy Josh 170 cm Jen meg 179 cm, ami azért furcsa, mert még kb. olyan 2 hónappal ezelőtt Jen még csak 171 cm volt. Szóval a fejemben kicsi kavarodás van. :))

      Törlés
    2. Ez az eredménye annak, ha az ember starity-t olvas! :/ Mert azért őket ne tartsd ám hiteles forrásnak. Vagy láttad már, hogy megjelölték cikkeik eredeti forrásait? Sajnos hallottam róluk ezt azt.

      Törlés