2013. november 26., kedd

Éhezők Viadala csoport a Facebook-on

Egy nagyon remek kezdeményezés indult a Facebook-on, mégpedig egy nyílt Éhezők Viadala csoport. Elviekben csatlakozhat bárki, aki rajongó, és nincs túl nagy kérés a csoporttagok felé, csak részben az aktivitás, részben pedig, hogy ne térjünk el a témától.


Azért is szeretném megosztani Veletek ezt az oldalt, mert nagyon sokszor küldtök nekem mindenféle anyagokat, amiket egyszerűen nem bírok már kitenni. Közben rosszul is érzem magam, mert nyilván ezeket érdemes lennie látnia más rajongóknak is, Ti is azért külditek. Többek között erre is alkalmas lehet az oldal, hogy kitegyétek a rajongói rajzaitokat, videókat, képeket, érdekesnek talált cikkeket (amit én itt kifejezetten nem szeretek linkként, mert erre szoktam mondani, hogy szeretem én szerkeszteni az oldalt), videókat, képeket, fanfiction-jeiteket. Szóval szerintem ez hosszútávon egy klassz csoport lehet, ahol ennél az oldalnál egy még bővebb és még interaktívabb gyűjteménye alakulhat ki az Éhezők Viadalával kapcsolatos dolgoknak. Persze én is maradok itt, a sok-sok cikkfordítással, naprakész infókkal továbbra is :)

Akinek tehát felkeltette érdeklődését a dolog, az ide kattoljon: 


11 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönjük a reklámot, mióta kiraktál minket, kétszeresére nőtt a csoport létszáma! :)
    De persze továbbra is várunk mindenkit szeretettel!

    VálaszTörlés
  2. Huuuha és most felfedtem kilétemet. Legalábbis tettem egy elég egyértelmű utalást. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem fedtem fel, de nem nehéz rájönni, asszem én is tettem egy utalást :D

      Törlés
    2. Ha, pedig már az elején rájöttem, ki vagy. :D

      Törlés
    3. Komolyan csak én nem jövök rá ki toby?? :(
      Peetat már tudom :DDD wííí :D

      Törlés
    4. Peetát én is tudom. Ki vagy, Tobyyyyyy? :D

      Törlés
  3. Nem kötekedni, veszekedni vagy bármi egyebet nem szeretnék. Szeretem az oldalt, és szeretni is fogom, csak kicsit fájt, mikor megláttam a bejegyzést. Régebben írtam egy e-mailt, amiben megkértem, hogy rakd ki a csoportot. Azt írtad, nem rakod ki, mivel nem szeretnéd hirdetni, és nem értetted miért zárt csoport. Elfogadtam, és megértettem. De akkor ez miért is került ki? Mondtam, nem áll szándékomban veszekedni, kötekedni, reklamálni, csak kérdeztem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nyílt csoportnak indult, és nem értettem vele egyet, amikor zárt lett pár nap múlva, de tudomásul vettem az adminok döntését. Ennyi.
      Ráadásul szintén később esett le, hogy így két teljesen azonos nevű zárt csoport van.

      Törlés
    2. rendben. Értem, és köszönöm a választ. Remélem, nem haragszol, hogy megkérdeztem.

      Törlés
  4. Igazából nem haragudás érzése, csak olyan felemás dolog, hogy a jelenséget nagyon sokan szeretik, mindenki magáénak érzi. Ez az oldal viszont az "enyém" abban a tekintetben legalábbis, hogy én szerkesztem, én dolgozok vele és semmi, de semmi előnyöm nincsen belőle. Mégis, nem ez az első alkalom, amikor el kell számolnom azzal, hogy mit teszek ki rá, és mit nem. És ezt nem szívesen teszem. :/

    VálaszTörlés