2013. november 29., péntek

Rajongói dupla előzetes

A két film történetét foglalja össze előzetesekből kivágott képkockák segítségével az alábbi fanmade videó. Királyságos. :)

5 megjegyzés:

  1. Tényleg jól összevágták, nagyon tartalmas :) tök jó, hogy vannak olyan emberek, akik arra áldozzák az idejüket, hogy ilyen király dolgokat csináljanak :D

    VálaszTörlés
  2. Ancsi szeretnem megkerdezni h vannak olyan jelenetek amikrol lathattunk kepev vagy videoreszt de nemvoltak benne a filmben ? /pl amikor peetat festi a morfingfuggo .. van meg ilyen ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még van az, amikor Katniss és Prim beszélgetnek, amikor gyűjtik a havat Gale-nek. Az előzetes szerint ott mondja Prim, hogy azzal, hogy Katniss jelentkezett helyette, lehetőséget biztosított neki, hogy segítsen másoknak. Mire Katniss mondja, hogy nem azért tette, hanem hogy élhessen. Ez sem volt benne a filmben.

      Nekem most ezek rémlenek konkrétan, de hátha majd a többieknek még eszébe jut valami. És reméljük ezeket tényleg láthatjuk majd a DVD-n :)

      Törlés
  3. Am meg arra rajottem hogy azt a reszt konkretan kihagyjak amikor katniss elmondja peetanak h csak megjatszotta h szerelmes bele ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, most kicsit bizonytalan vagyok, de erre Peeta nem rájön az első rész végén? Ha nem is fogalmazzák meg konkrétan??

      Törlés