2013. november 6., szerda

Javában zajlik a Nemzetközi Futótűz nap!

Bár részemről nem követek Live Stream-eket, de igyekszem összeszedni majd nektek a mai nap izgalmasabb eseményeit. Az első ilyen mindenképpen a GOOGLE+ Hangout volt, ahol hat szerencsés rajongó beszélhetett élőben Jennifer Lawrence-szel, Josh Hutchersonnal, Liam Hemsworth-szel és Francis Lawrence-szel. Erről van képünk (mindjárt beszúrom), és egy röpke 50 perces videóanyag is, remélem, senki nem várja, hogy lefordítsam ;) Nyugi, az írásos anyagokból igyekszem majd hozni. Viszont a videóba érdemes belenézni annak, aki az esemény hangulatát kicsit át szeretné élni otthon.


A stábtagok közben kipróbálhatták a Google+ speciális szemüvegét is, és igen, Jen már megint hozta a kötelezőt :) Képek a folytatásban.




4 megjegyzés:

  1. Jó volt a videó, ajánlom mindenkinek :) a hat szerencsés "kiválasztott" úgy be volt zsongva, nagyon aranyosak voltak :D

    VálaszTörlés
  2. Végig néztem a videót.Hát én nem sokat értettem belőle :S. És Jennek jól áll a rövid haj,Miley Cyrusra hasonlít.Josh meg ugyan olyan helyes *-*.

    VálaszTörlés
  3. A műsorvezető látta már a filmet?mert nekem úgy jött le 1-2 hozzászólásánál.amúgy tök jó volt :) azt hittem h az összes kontinensről lesznek,nemcsak amerikából és európából.kíváncsi lennék a jen josh woody trióra :D amikor a punked v mi az átvevő műsornak a címe liam nem nagyon említette meg mileyt,pedig ő segített a stábnak.amúgy biztos jó lehet velük együtt forgatni.amiket meséltek és alkottak a beszélgetés alatt :D hm,most nem jut más eszembe a videóról.
    Ncsi

    VálaszTörlés
  4. Még eszembe jutott az a rész,amikor jen meséli,h jeffrey miként ijesztette meg :D tücsköket 'küldött rá' .
    Meg az rész mikor jen és josh arról mesél h milyen érzés nagy nevekkel játszani,mint q futótűzben plutarchot alakító színésszel,amikor 2hétig féltek tőle.kiválasztottban meg julianne moore-ral :D nagyon jókat nevettem a videón :D
    Ncsi

    VálaszTörlés