2013. november 17., vasárnap

Futótűz TV spotok - Gyűjtőposzt

Na, legyen meg ez is. A hivatalos spotokat gyűjtöm össze, és tudom, hogy voltak ezen kívül, de nem biztos, hogy azok nem rajongóiak. De az sem biztos, hogy ez teljes, sőt az egyéb német, nemzetközi, meg az első kettő, ami még a jegyelővételre buzdít, az biztos nincs közte. (Sőt, ez az oka annak, hogy az első videó rögtön #2-ként jelenik meg.) Illetve itt a sorrendet is fentről lefelé csináltam, nem volt eszembe, hogy a jelenetes visszafelé sorrendben van, de aki akarja, úgyis kattint az újabb spotokért, aki meg nem annak megint mindegy :)

1. Atlas




2. ???



3. We Remain




4. Defy


5. Not Afraid



6. Chosen skill


7. Phenomenon


8. Let it Fly



9. Review [ez eltűnt azóta a YT-ról :(]


10. Countdown



11. World



12. History


13. Holiday

14 megjegyzés:

  1. Köszi, hogy összegyűjtötted őket! :)

    VálaszTörlés
  2. Húha, csak én vagyok az, aki az utolsó hármat-négyet már meg sem nézte? Nehogy már az utsó héten lőjék le a poénokat :P Inkább kivárok és végignézem a filmet, utána majd rájuk vetem magam, és mehet a nosztalgia :D

    VálaszTörlés
  3. Nem csak Te vagy. Határozottan nincsenek reakciók sem ezekre és a jelenetekre sem, pedig isteni jók! Persze nincs ezzel semmi gondom, csak azt gondolom, nem sokan nézik meg. De én is azt gondolom, hogy itt maradnak ezek a film után is és utólag is meg lehet nézni majd őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ancsi, ez valamiért mindig is érdekelt (mármint amióta jönnek ki az előzetesek, meg a spotok), ha nem Te lennél az oldal szerkesztője, megnéznéd ezeket az újabbakat, amik tele vannak arénával, meg ilyenek?

      Törlés
    2. Meg én, simán. Sőt, én az a típus vagyok, aki nem tudja visszafogni magát.
      Az Alkonyat filmek előtt is megnéztem mindent (talán a kulisszák mögötti felvételeket nem, de spotokat, jeleneteket simán), és ott volt is olyan, hogy az Eclipse (Napfogyatkozás) első felében végig úgy éreztem, hogy ezt már láttam, ezt is láttam.

      Mondjuk most tök "jó fej" vagyok, egynél többször nemigen nézek meg semmit. Na jó, a Katniss-Gale jelenet lefutott párszor :P

      Törlés
    3. Haha, én is ilyen vagyok, de tekintve, hogy a Bosszú Angyalainál...khm... Bosszúállóknál bevált, itt is bízom benne, hogy okoz még meglepetéseket majd a film. :D Pl. ami számomra az egyik leglényegesebb, Johannából lesz még mit mutatniuk. ;)

      Törlés
    4. ;) Állítólag lesz "valami" vetkőzős jelenete. Na, erről is félre van téve egy cikkem, majd gondolok Rád és hozom azt is.

      Én pedig abban bízom, hogy Liam Hemsworth is megmutatja ismeretlen oldalait ;) (Bár a Paranoiában elég sok oldalról meg lehetett tekinteni :P) És hogy Sam Claflin éppoly kellemes csalódás lesz, mint a Hófehér és a Vadászban volt. Mondjuk az eddig látottak alapján jó lesz. Csak őszintén attól tartok, hogy azt fogom érezni, amit az első filmnél. Az nekem érzelmileg nem állt össze. Nem vitt magával. Valami hiányzott belőle... Ja, meg attól is tartok, hogy a lelkivilágom túl nagy koncentrátumban kapja a felszínes Kapitóliumot, olyan időkeretből, amit hasznosabban is el lehetne tölteni. Na ez a két komoly félelmem van.

      Törlés
  4. Én mindet megnéztem (soxor!!!), brutáljók :) Alig várom a jövő hetet. Ugye jól emlékszem, hogy a premier után 5-6 hónappal szokták kiadni a DVD-ket? Jaj, de soká lesz az mééég :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó esetben 4 hónap. Vagy 5.
      Legutóbb az volt a baj, hogy menet közben beugrott egy forgalmazó váltás, ezért kaptuk megkésve a DVD-t tavaly...

      Törlés
  5. Több videó privát, vagy egyszerűen nem jeleníthető meg, ezt ki lehet esetleg javítani? Egyébként nagyon jó, hogy így egyben van, bár én sem néztem meg egyet sem a film előtt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cseréltem a nem működős videókat. De nem kedvelem, hogy minden második normális videó lekerül YT-ról :( A Lionsgate meg geobanosan teszi fel sokszor, azért nem bírjuk megnézni. Nem győzök dolgozni rajta, hogy mindig működő videók legyenek fenn :(
      De köszi, hogy szóltál!

      Törlés
  6. Na én most ezeket nézem a Mockingjay spotok helyett xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. LoooL :) Már ami még megmaradt belőlük :)
      Amúgy ne aggódj, egy idő után a Kiválasztott spotokban is ismétlődnek a jelenetek.

      Törlés
    2. Még egy spotot se néztem és ezt most tartom a filmig :D

      Törlés