2013. november 14., csütörtök

Hallgasd meg a Futótűz teljes filmzenei albumát!

Akinek van türelme, az kattintson :)))

UPDATE: Mivel a tegnapi verziót nálunk letiltották [nem értem én ezt a geobant: mi van, leprásak vagyunk vajon???], ezért tettem be másik verziót. Bár csak a Coldplay látszódik a lejátszón de a végén automatikusan továbbugrik a következő számra, kvázi lejátszási listaként.
Lulcsinak köszönet a tippért ezúttal!

16 megjegyzés:

  1. A Futótűzhöz mindig van türelmem ;)

    VálaszTörlés
  2. Egyszer sikerült belehallgatnom, másodszorra már nem indul el - ezt írja ki: The owner of this track has not made this sound available for streaming in your location.
    Valaki lefordítaná??? Köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt jelenti, hogy ennek az anyagnak a tulajdonosai nem tették elérhetõvé ezt az anyagot ott ahol te vagy. Nem engedik, hogy lejátszd.

      Törlés
    2. Köszi szépen, sajna ennyit se értek angolul :P

      Törlés
  3. Na, majd próbálom máshonnan beszerezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A soundcloud-on megtaláltam (a beágyazás is onnan van) épp most hallgatom. Nem mindegyik szám jön be, de vannak rajta brutáljók is.
      A múltkor küldtem neked levelet a mailbox-odra. Megkaptad?

      Törlés
    2. Igen, de ne haragudj nincs időm olyanokra, hogy felrakjak dolgokat valahova és onnan linkelgessem. Ellenben, ha ennek a linkjét átküldenéd, azért hálás lennék (és nyilván nem csak én).

      Törlés
    3. Több találat is van a Soundtrack címszó alatt, de nekem ez jött be:
      https://soundcloud.com/lari_cristine/sets/the-hunger-games-catching

      Törlés
    4. És még egy, mert ezen más a sorrend :)
      https://soundcloud.com/jake-davis-30/sets/catching-fire

      Törlés
  4. Én letöltöttem (tudom, hogy nem vagyok túl szabályos, de én kissé sokallom a külföldi árakat), és már meg is hallgattam *-* Anyám, fantasztikus az összes dal!!!!! Ezzel az albummal már biztosan kibírom a premierig :) Ellie még mindig a befutó nálam <3

    VálaszTörlés
  5. Jaj de örülök hogy végre fentvan, vannak olyan számok amik annyira nem tetszenek, de lehet csak így első hallgatásrqa nem és később fog, de vannak olyanok amik nagyon klasszak. Kedvencem a OMAM, bár az már akkor is az volt mikor kijött a részlet belőle de mostmár mégjobban szeretem :D (gyors rávarázsoltam őket a telefonomra is hogy a buszon majd tudjam hallgatni)

    VálaszTörlés
  6. Szuper számok vannak rajta! Persze akad pár olyan, ami nem tetszik, de összességében bejön :) jelenleg a Place for Us as egyik kedvenc :)

    VálaszTörlés
  7. Lehet újra leereszkedett a vasfüggöny? :S

    VálaszTörlés
  8. Az 'Angel of fire' az utolsó szám?

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok!
    Lehet, hogy későn írok, de csak nekem tűnt fel, hogy hiányzik a Devil may cry a listáról? Egyébként youtubeon fenn van, jó kis szám. Az itteniek többsége de tetszik, de néhány nekem túl tuc-tuc hangulatú.

    VálaszTörlés