2013. november 14., csütörtök

Francis Lawrence Jennifer hajáról

Ez a cikk(részlet) még csak 3 napja van kinn, de valahogy eddig elsiklottam felette, illetve más miatt félre volt téve, de most jöttem rá, hogy ez mégis izgalmas lehet. Hétfőn, amikor először láttuk Jent rövid hajjal, akkor vetődött fel többünkben a kérdés, hogy miért lett levágva Jen haja a Kiválasztott forgatása közepette, és erre kapott-e engedélyt, stb. Nos, a következő cikkrészletből minden kiderül:


- Megnehezítette a dolgomat a hajával, mert mindig mondtam neki, "Festesd be a hajad, festesd be a hajad! Festve kell a hajad, nem parókával. - mesélte Francis Lawrence a Futótűz promója során az E!Online riporterének. - Aztán persze a festés miatt megégett a haja, szóval le kellett vágatnia.

- Először le sem esett, hogy el lett cseszve - folytatva. - Azt hittem, azért vágatta le, hogy parókát hordhasson, hogy ezzel kergessen az őrületbe, de nem erről volt szó. Gyakorlatilag mi okoztuk, hogy leégett a haja, ami szomorú.  Rosszul érzem magam miatta.

A haj témát Jennifer így kommentálta:
- A hajam nem is lehetett volna ennél csúnyább. - mondta. - Nem tudom, korábban le volt vágva, a vállamig ért, majd egyre kényelmetlenebbül hosszú lett. Folyton feltűztem kontyba, majd azt mondtam, "Kész, én ezt nem akarom így tovább." szóval egyszerűen levágattam.
Forrás: E!Online

Lehet én vagyok tájékozatlan, de a filmiparban nem profi, biztonságos termékekkel dolgoznak? Oké, hogy a hajfestés nem tesz jót a hajnak, de hogy ilyen súlyosan károsíthatja akkor is, ha van lehetősége az embernek a legjobb minőségű termékeket használni is?
Ugyanakkor, mintha a két nyilatkozat nem is csengene teljesen egybe...
A cikk szerint viszont Katniss parókával lesz látható az utolsó két filmben.

2 megjegyzés:

  1. Nyilván az, hogy Jennifer haja szőke, és dobja le magáról a festéket, azt jelenti, hogy gyakrabban kell festeni. Mivel kb 3 éve szinte folyamatosan váltogatja a haját szőke és sötétbarna között, az még a legprofibb termékekkel is használhatatlanná roncsolja az ember haját

    VálaszTörlés
  2. Szerintem marha jól áll Jenninek ez az új haj!
    Mellesleg nagyon remélem, hogy profibban fogják kezelni a parókát, nem úgy, mint a az Eclipse-ben... Bella nagyon hülyén nézett ki úgy! -.-"
    Már nagyon várom a jövőhetet! :D

    VálaszTörlés