2013. november 23., szombat

Ismerd meg Snow elnök unokáját

Aki már látta a filmet, az tudja, hogy [Annie felvillanásán kívül] lett egy váratlan meglepetés szereplőnk, mégpedig Snow elnök unokája, aki időnként nagypapája társaságában nézi a TV-s közvetítéseket. Az előzetes várakozások ellenére [vagy csak én gondoltam így] szó sincs elkényeztetett libuskáról, a kislány nagyon szerethető a szerepben és azon kívül is. A szerepet Erika Bierman alakítja. A Young Adult Hollywood hétfőn a Los Angele-i premier vörösszőnyegén beszélgetett a kislánnyal:


A kislány a kérdésre elmondja, hogy igen, nagyon izgatott, hogy itt lehet. Nagyon izgult, és maga sem értette, hogyan kaphatta meg a szerepet, de aztán becsülettel felkészült rá. Amikor a rajongók megtudták, hogy ő alakítja a szerepet, nem kapott negatív visszajelzéseket. Amikor a riportercsaj arra utal, hogy végülis ő nem tehet arról, hogy ilyen családja van, Erika azt mondja, reméli, hogy csak örökbe fogadták, majd arról mesél, milyen is volt Donald Sutherlanddel dolgozni: a színészóriás ugyanis nagyon aranyos, nagyon udvarias és vicces. Nagy élmény volt számára a közös munka, mindig odafigyelt Donald szavaira, és Istenként tekint a férfira.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki kiscsaj, jó volt látni az elnökcsemetét :) bennem még az a kérdés merült fel h vajon az a kislány aki azt mondta Katniss-nek hogy önként fog jelentkezni az Cato vagy esetleg Glimmer húga lehetett?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem simán csak egy kislány az első vagy második körzetből.
      Nem lett volna ilyen kis vidám, ha elveszti előtte a testvérét, mindegy, hogy az első vagy 2. körzetben lakik.
      Mondjuk az is elég sokkoló kis jelenet volt, jaja.

      Törlés
  2. Ó, de helyes ez a lány. :) Nekem nagyon tetszett egyébként, hogy berakták a filmbe, szerintem jót tett, hogy Snownak egy kicsit emberibb oldalát is láttuk, és már a könyvben is nagyon érdekesnek találtam, amikor említették a kislányt.

    De amúgy Annie-t belerakni is jó húzás volt, bár igazán befesthették volna a haját barnára, ha már mindenki más hajszínnel virít a filmben, mint ami a sajátja. :D Meg azon agyaltam, hogy akkor őt ezek szerint előbb castingolták, mint A kiválasztott szereplőit? Vagy ezt a jelenetet utólag vették fel?

    VálaszTörlés