2013. november 3., vasárnap

Régi-újdonságok

Két dolgot hozok most Nektek: a Futótűz filmes könyvborítóját és egy feliratos videót a nyári Comic Conról.

Az Agave Kiadó az Éhezők Viadalához hasonlóan a Futótüzet is megjelenteti filmes plakát borítóval. Ám míg az első könyvet a lángokba borított fecsegőposzáta jelképű poszter képével fedték be, a második kötet az "indiánlányos" poszter képét kapta meg. A kiadó elmondása szerint ennek oka az volt, hogy a másikhoz nem kapták meg a jogokat, azért szakadt meg a folytonosság. A filmes borító ezúttal egy külső védőpapír amúgy, amely alatt a könyv az eredeti borítóval szerepel. Egyébiránt azonban, akinek nincsenek még meg a könyvek, most érdemes beszerezni, mert a kiadó kedvezményesen adja azokat. Íme a filmes borító.

Forrás: Agavebolt

A következő videó még a nyári Comic Conról származik, sok mindent én is lefordítottam belőle, de jó lehet kicsit nosztalgiázni. Szerzője az Éhezők Viadala könyves oldalára linkelte be, de gondolom nem bánja, ha más rajongók is megnézik:

2 megjegyzés:

  1. Jajjj Jent annyira imádom, egyszerűen nem tudott csöndben maradni :D Igaziból mindenkit imádok, de Lenny kinézete még mindig a legkirályabb :D
    Vivi

    VálaszTörlés
  2. Nagyon király! Most vettem meg kb. egy hónapja a 2. és a 3. kötetet mivel eddig csak pdf-be olvastam el. Erre ilyenkor kell kiadni a filmes borítót. Sebaj, azért nem fogom mégegyszer megvenni a könyvet.

    VálaszTörlés