2012. március 15., csütörtök

Wes Bentley és Toby Jones szerepeik jelentőségének megnöveléséről

Az IFC riportere a hétfő esti premieren Wes Bentleyt is utolérte Az Éhezők Viadala vörösszőnyeges premierjén, és arról beszélgettek vele, hogyan nőtt meg szerepének jelentősége a filmben. 
- Meglepett, elbűvölt és izgatott lettem - mondta arról, mit érzett, amikor megtudta, hogy komolyabb szerepe lesz a történetben. - Éreztem az ezzel járó felelősséget és tetszett, örültem, amikor kiderült.

Seneca utolsó jelenete a filmben különösen nagy hatású, olyasvalami, ami nem volt részletezve a regényben. Kíváncsiak voltunk, honnan jött az a jelenetsor, de Bentley azt mondta, ne őt kérdezzük.
- Nem tudnám pontosan megmondani, de Gary [Ross] nagy elme - mondta. - Suzanne [Collins] mindig a közelben volt, úgyhogy ő mindent jóváhagyott. 


Toby Jones karaktere, Claudius Templesmith szerepe szintén nagyobb hangsúlyt kap a filmben. Bár ő nem feltétlenül fontos a történet szempontjából, mindenesetre egy kicsit több lehetőséget kap az Éhezők Viadalának bemondójaként képernyőre kerülni. Ez azt is jelenti, hogy sok időt tölt Stanley Tuccival, aki a viadal előtti interjúk műsorvezetője, Caesar Flickerman figuráját alakítja, ami miatt Jones nagyon izgatott volt:
- Stanley olyan színész, akire felnézek. Ő egy karakterszínész. - mondta Jones. - Nagyon szerencsés vagyok, hogy amerikai filmekben szerepelhetek, és ő az a fajta színész, amilyen mindenki lenni szeretne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése