2012. március 7., szerda

Új kép és interjúrészlet az SFX magazinból

Íme a kép, és hamarosan fordítom a hozzá tartozó cikkecskét is :)


Az Arénabeli harcolós jelenetek lesznek az Éhezők Viadala várva-várt szélesvásznú adaptációjának legkeményebb jelenetei. Az SFX magazin legújabb, március 7-én megjelenő számában a rendező Gary Ross és a főszereplő Jennifer Lawrence arról beszélnek, milyen előkészületekre volt szükség ahhoz, hogy ezek a fontos jelenetek valóságosnak tűnjenek. 

Ross elmondta, hogy Lawrence hihetetlenül elkötelezett volt aziránt, hogy igazán beleélje magát a szerepbe, és fáradhatatlanul dolgozott, hogy minden tudást megszerezzen ahhoz, hogy hitelesen játszhassa a szerepet. 
- Jen rengeteget edzett szabadstílusú extrém futást, amely egy teremben űzött parkour, amely során dobozokat kell átugrálniuk, gerendékon kell végigszaladniuk, másik dobozokon átmászniuk a sportolóknak [ez ugyanaz, mint amiről az egyik Isabelle Fuhrman interjúban már volt szó], amely olyan képességeket fejlesztett, amikre Jennifernek nagy szüksége volt az erdőben. Rengeteg mozgékonységot fejlesztző tréningen is részt vett, amelyeken során remekül megtanult például gurulni. - Ross csodálatát fejezte ki aziránt, ahogyan Jennifer belevetette magát mindabba, ami ő megengedett neki. - Az Arénában játszódó tüzes jelenet valódi és számítógépanimált részekből áll. Valódi volt a tűz, amivel Jen érintkezett, amikor a tűzgolyók és mindenfélék elől menekült.

- Az akció és az a fizikai állóképesség, amit ez igényel... az valóságos. - teszi hozzá Lawrence. - Ha kimerültnek látszok majd a filmben, akkor az a valóságban is úgy volt. Van egy nagyon kemény harcjelenetem egy 14 éves lánnyal, aki jó kondiban volt - nos, mindannyian edzettünk, hogy megtudjuk csinálni az akciójeleneteket, a szabadkézi harcot, de meggyőződésem, hogy ő már régebben edzett, mint én. És ő nagyon odatette magát. Én meg azt gondoltam, hogy "Ez egy jelenet!" De ő le fog engem győzni! Mindannyiszor remegtem, mint egy csivava, ahogyszor szóltak, hogy "Felvétel!", és szinte könyörögtem, hogy "Kérlek, ne!"
Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése