2012. március 3., szombat

Josh interjú interjú a Nylon Guys címlapbuliján

Egyik este Josh Hutcherson néhány Éhezők Viadala színésztársával vacsorázott Los Angelesben, hogy együtt ünnepeljék meg Josh Nylon Guys címlapján való megjelenését. A Popsugar riportere az este során kereste meg a fiút, akivel arról beszélgettek, milyen érzés az idei év egyik legjobban várt filmje főszereplőjének lenni, miért érzi, hogy olyan közel áll karakteréhez, Peeta Mellarkhoz. Röviden megemlítette azt is, melyik jelenet tetszett neki legjobban a majdnem-kész-filmből, amelyet nemrégiben látott, és azt is elárulta, hogyan csalt könnyeket Jennifer Lawrence arcára a forgatás alatt.


Ti srácok, már láttátok a film végső változatát?
Nem a legvégsőt, de egy majdnem kész változatot igen.

Melyik volt számodra a legklasszabb jelenet?
Őszintén szólva nekem az a kedvenc jelenetem, amikor a Viadal kezdete előtti este Katniss és Peeta beszélgetnek. Azért tetszik nekem, mert ez jól megvilágítja a kettejük közötti kapcsolatot, hiszen ekkor már látunk közöttük egyfajta gyöngédséget. Úgyhogy ez sokat jelent számomra.

Elkezdtem olvasni a könyvet, és téged inkább Gale-nek képzeltelek volna, mielőtt megtudtam, ki kit alakít. Arra lennék kíváncsi, hogy meghallgattak-e valamelyik másik szerepre is?
Valóban? Ami azt illeti, én azonnal sok közös vonást fedeztem fel köztünk Peetával. Olyan, mintha sok szempontból én magam lennék Peeta, és ez meg is döbbent kicsit. Amikor bementem a meghallgatásra, és ott volt Suzanne Collins és Gary Ross, én mondtam is nekik - pedig korábban egyetlen meghallgatáson sem mondtam még ilyet, és a jövőben sem fogok, mert undorítóan hangzik - de én annyira olyan vagyok, mint Peeta. Amikor olvastam, végig azon járt az eszem, hogy hogyan írhatott Suzanne Collins egy könyvet egy hozzám ennyire hasonló emberről? Ez nagyon megdöbbentett.

Mely tulajdonsága az, amiről azt gondoltad, hogy annyira hasonlít hozzád?
Az egyik legfontosabb, az a meggyőződés, hogy mindegy, hogy milyen helyzetbe kerül az ember, képes legyen önmaga maradni, tükörbe tudjon nézni, elégedett legyen azzal, amit lát, és ne gyalogoljon bele más játékába. És ez nagyon könnyen megtörténhet, én viszont [ezt az elvet] soha nem akartam, és nem is fogom feladni.

Épp ma olvastam, hogy nyilatkoztál valamit arról, hogy Jennifer fejberúgott.
Igen, agyrázkódást is kaptam tőle.
És túlléptetek már rajta?
Ó, igen, persze. Jennifer nagyon feldúlt volt. Még sírt is, én viszont úgy éreztem, igazából nagyon vicces volt. 

Voltak más olyan pillanatok - úgy értem, fizikaliag ez egy elég megterhelő film - amikor úgy érezted, hogy "na, most aztán igazán valóban megsérülhetek"?
Őszintén szólva, nem igazán. Minden nagyon rendben volt, semmivel nem volt gond. Nagyon-nagyon jó volt.

És most, mi az, amit a legjobban vársz a filmmel kapcsolatban? Nem vagy kicsit ideges amiatt, hogy mekkora világjelenséggé válhat?
Ó, ember, bár úgy lenne. Részemről én egyszerűen csak szeretem a történetet, és nagyon izgatott vagyok, hogy láthassák az emberek. 

De azért ez egy kicsit félelmetessé is válhat, gondolok itt arra, nézd meg mekkora őrület van Kristen [Stewart] és Rob [Pattinson] és az Alkonyat körül. Megpróbálsz felkészülni erre a lehetőségre?
Nap mint nap [foglalkozom ezzel]. De fogalmam sincs, fel lehet-e készülni erre. De én csak megpróbálom átélni, és meglátjuk merre sodor az ár. Mindenesetre izgulok.

Josh címlap partyjára egyébiránt a Cato szerepét játszó Alexander Ludwig, és a szélesvásznon Tresh-t alakító Dayo Okeniyi is hivatalos volt. A bulin női szereplők is részt vettek, ott volt a Glimmert játszó Leven Rambin és a Rókaképű lány alakítója, Jacqueline Emerson. A stábtagok a hétvégén tartandó filmmel kapcsolatos sajtótájékoztatóra is igencsak készülnek. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése