2012. március 18., vasárnap

Josh a gyökereiről, a Futótűz előtti edzésekről és a szőkeségről

Bár egy kasszasiker várományos film főszereplője, Josh nyugis srácnak tűnik. Ez nagy valószínűséggel leginkább annak köszönhető, hogy a Kentucky kisvárosból, Unionból származik, ahol szülei Michelle és Chris illetve öccse, Connor is élnek.
- Mindent szüleimnek köszönhetek - mondja Josh. - Úgy neveltek, hogy tudjam, az emberek bármit mondhatnak rólam, legyen az rossz vagy jó, de mindig képesnek kell lennem tükörbe nézni, és elégedettnek kell lennem azzal, amit látok. És ez nagyon fontos.

- A szülővárosomban volt egy kis mozi, aminek Rave volt a neve, és az akárhányszor nyitva volt, mindig visszatértem oda az összes barátommal és a szüleimmel együtt a vetítésre.

A tervek szerint a Futótűzt, az Éhezők Viadala sorozat második filmjét, idén év vége felé forgatják, Josh pedig izgatott és nyugtalan is egyben, hiszen tudja, hogy ez azt jelenti, vissza kell térnie az edzőterembe. 
- Izgatott vagyok, ugyanakkor rettegek is, mert kell majd pár hét, mire formába jövök.
- És ismét be kell majd festetnem a hajamat és a szemöldökömet is szőkére. Korábban aggódtam emiatt, hogy hogy fogok kinézni, mert azelőtt sose voltam szőke. Mivel nagyon sötét barna hajam van, ezért először vörös majd narancs színű lett, mielőtt végül sikerült elérni a szőke színt. A szemöldök durvább volt, mert az nagyon gyorsan nő. Másfél hetente újra be kellett festetnem.

De megérte, mert ez a szőkítés nagyon megváltoztatta Josh-t, amire akkor jött rá, amikor a forgatási szünnapokon hazautazott:
- Olyan emberek sétáltak el mellettem szó nélkül, akivel egész életünkben ismertük egymást. Eyszerűen nem ismertek meg. 

Maradt még benne izgi, főleg az edzésekről, de a kivonatban, amiből dolgoztam, ezek voltak benne. Ha nagyon lesz időm még este, bővítem a cikket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése