2012. március 22., csütörtök

Gary Ross a folytatásról és a törölt jelenetekről

A Colliderben jelent meg Gary Ross-szal egy hosszabb cikk, amelyből az egyik kinti rajongói oldal emelt ki egy rövid részletet, amely elég izgalmasnak tűnik, hogy lefordítsam :)

Elképzelhető, hogy nagy siker lesz a film, és a rajongók igazán kedvelni fogják. Leszerződött már hivatalosan is a következő részre?
Igen, már aláírtam a következő filmre és szándékomban is áll megcsinálni, de még nem volt időm hosszabban gondolkodni rajta. Olyan sokat teszik fel nekem az adaptáció [lehetőségeinek] kérdését és azt, hogy ki fogja alakítani ezt-meg-ezt. A szó legszorosabb értelmében kedd éjszaka fejeztem be a filmet, végztem a színek véglegesítésével, másnap pedig már ott volt a sajtótájékoztató, úgyhogy semmi időm nem volt még gondolkodni a Futótűzön, de igen, szándékozok megcsinálni. Már megkértek, hogy rendezzem meg.

Konkrétan a törölt jelenetekkel kapcsolatban szeretném megkérdezni. Sok anyag veszett el?
Nem sok olyan jelenet volt, amelyet leforgattunk, és ki kellett vágni. Volt pár dolog a könyvben, amit szerettem volna belerakni a filmbe, de nem tudtam, mint például az Avoxos háttértörténetet, meg ilyenek. De nem sok kivágott jelenet volt, de nem igazán hiszek ebben a "Rendezői Vágás" dologban, mert ez [végül] egy rendezői vágás, hiszen ez a dolgom [hogy eldöntsem, mi kerül bele, és mit vágunk ki] Nincs másik olyan verziója a filmnek, amit meg akartam csinálni, hanem ez a verzió az, amit tényleg el akartam készíteni. Nyilván lesz sokféle kiegészítő anyag a DVD-n, de nem hiszem, hogy fel fogom tenni a törtölt jeleneteket.

Hát, akkor erről ennyit. :(
A legizgibben ezeken a DVD-ken a törtölt jelenetek, szomorú leszek, ha tényleg kihagyják őket a DVD-ről is.

1 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy annyira jelentéktelenek a kivágott részek, hogy az is csalódás lenne, ha rajta lennének a DVD-n :S

    VálaszTörlés