2012. március 11., vasárnap

Hallgass bele a filmzenei albumba!

Az Amazon német nyelvű oldalán lehetőségünk nyílik belehallgatni Az Éhezők Viadala filmzenei albumának MINDEGYIK számába! KATT IDE (és engedélyezni kell hozzá az előugró ablakok megnyitását) a zenehallgatáshoz! Arra azért érdemes felkészülni, hogy nem a teljes számokat, csak bizonyos részleteket hallhattok belőlük. Jó szórakozást! :))



5 megjegyzés:

  1. Megmondom őszintén, mikor hallgattam a zenéket, mintha egy tök más filmnek a zenéit hallgattam volna, nem is az Éhezők viadaláét. Egyik sem fogott meg úgy igazán vagy mondtam, hogy fhú ez mennyire illik a történethez. Azért voltak köztük tetszetősek például Birdy Just a Game-je. El sem tudom képzelni, hogy ezek a számok mikor fognak megszólalni a filmben. De lehet én állok csak hozzá így.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem, ha majd hallod őket a filmben, akkor megszereted őket :) Én sokszor így voltam az Alkonyattal. Ha már tudod jelenetekhez kötni a számokat, ha emlékeztetnek valamire, jó eséllyel jobban fog tetszeni. :) No para :)

      Törlés
  2. Valószínüleg tényleg így fog történni. Többet fog úgy mondani, ha tudom mikor és hol volt:)

    VálaszTörlés
  3. Fura. Így elsőre nem fogott meg. De a BD OST-nél is így volt, és valóban, ha majd a jelenetekhez tudom kötni, akkor jó lesz az (remélem). Az Arcade Fire szám még mindig üt ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a New Moon OST-nél voltam így (a BD-t már meg se hallgattam előre, ezt sem erőltetem, bár lehet ezeket a mintákat meghallgatom, ha lesz időm rendesen valamikor). Az annyira semmilyen volt, a filmben viszont nagyon ült, és eléggé szerettem is. Az Eclipse-es viszont bejött előtte is, meg a filmben is!

      Törlés