2012. március 1., csütörtök

Teljes és jó minőségű TV Spot a 12. körzetből és egy új címlap



Az Entertainment Weekly címlapján is látható lesz az Éhezők Viadala csapata:

4 megjegyzés:

  1. A hosszúsága alapján akár már egy előzetesnek is elmehetne:D Amúgy ez a kedvenc TV Spotom, annyira jó*.* Március elseje van mellesleg, végre ide is elérkeztünk;)

    VálaszTörlés
  2. Hát, ez nagyon jó TV Spot volt. Ugyan nem értettem belőle mindent, hiszen angol, mégis fantasztikus. Akárhányszor megnézem a jelenetet, amikor Katniss önként jelentkezik Prim helyett, könnybe lábad a szemem. Annyira megható és feszültséggel teli pillanat... Rettenetes várom már a filmet.
    Nem rég olvastam el az első könyvet, és izgatott vagyok, hogy a filmet is lássam. Eleinte döcögősen haladtam, és nem is tetszett annyira, de a közepétől már nem tudtam lerakni, és beleszerettem. Alig várom, hogy végre legyen időm, és olvashassam a folytatást.
    Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyakran frissel látsz el minket!!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy idetaláltál :)
    Valóban van egy hangulata a Spotnak, nekem hitelesek a 12. körzet képei, de még mindig nem tudtam teljesen megbarátkozni ezzel a számmal, de mindegy. :)
    A frissekkel igyekszem, bár most döcögtem pár napig, és lesz is még ilyen ;) De azért mindig van valami, valóban!

    VálaszTörlés
  4. szerintem is ez a legjobb spot! a hangulatát is annyira eltalálták.*-* mindegy hányszor nézem meg, mindig kiráz a hideg.. alig várom a filmet. *-*
    amúgy ma bementünk érdeklődni a cinemacity-hez és azt mondták nekünk, hogy 1 héttel a premier előtt lehet majd telefonon, neten vagy személyesen jegyet foglalni. :)
    amúgy minden elismerésem, mert ez az oldal szuper! minden egyből fent van. Minden nap legalább háromszor felnézek. Nemsemmi! :DDD

    VálaszTörlés