2012. március 12., hétfő

Premierek világszerte

A múlt heti amerikai nagyvárosokban tartott közönségtalálkozók után kicsit felgyorsulnak és komolyabbra fordulnak az események, hiszen MA tartják Los Angelesben Az éhezők viadala vörösszőnyeges világpremierjét, amelyet majd a hét további részében több külföldi nagyvárosban követ a film (szintén vörösszőnyeges) bemutatása. Ennek menetrendjét írom le:
  • Március 12. Los Angeles - Világpremier
    A rendezvényen valószínűleg a film összes szereplője részt vesz, és az ő megjelenésükről bevonulásukról bizonyos külföldi médiumok élőben közvetítenek. Az egyik, amiről tudok, az a Popsugar élő közvetítése, ún. Live Stream-je lesz, amely az előző linken várható majd. Elméletileg az MTV is élőben közvetít, de az ő anyagaik általában le vannak tiltva számunkra, úgyhogy nem tudom mennyire lesz elérhető. Másrészről ezek a közvetítések helyi idő szerint este kezdődnek ugyan, ami nálunk hajnalt jelent. (Ha jól számolok, kedd hajnal 2:30 - 4:30 között lehet számítani a megjelenésekre)
    Ami engem illet, majd kedden ESTE készítek egy összefoglalót, remélem, lesz időm rá, mert sokáig kell benn lennem aznap és azon kívül is lesz itthon tennivalóm, de természetesen én magam is kíváncsi vagyok, és egy képes beszámolót szeretnék készíteni. Ha lesznek gyorsinterjúk, azok majd később a hét további részében várhatóak!
  • Március 14. London - Vörösszőnyeges bemutató
  • Március 15. Párizs - Vörösszőnyeges bemutató
  • Március 16. Berlin - Vörösszőnyeges bemutató
  • Március 19. Toronto - Vörösszőnyeges bemutató

1 megjegyzés:

  1. Na persze mi mint mindig kimaradunk :( Pedig úgy kimentem volna síkitozni! :)

    VálaszTörlés