2012. március 13., kedd

Újabb nyereményjátékok

Ma három nyereményjáték is napvilágot látott. Kezdem az AGAVE BLOGÉVAL:


...ezen a héten öt napon keresztül fogunk játszani, és minden nap egy páros belépőt sorsolunk ki a film jövő keddi díszbemutatójára!

Ahhoz, hogy nyerj, nincs más dolgod, mint megválaszolni egy komment formájában az adott napon feltett kérdést éjfélig (ne felejtsd el megadni az emailcímedet!). A mai kérdésünk: ki a kedvenc szereplőd Az éhezők viadala című könyvből?

További részletek, és ahol válaszolni kell: Agaveblog


Bevallom, kifejezetten tetszik a következő Origósban, hogy nem egy egyértelmű kérdést tettek fel, én nem tudnám a választ, bár nyilván kis nyomozás után megtalálható. Úgyhogy, aki még nem nyert jegyet a premierre, klanadra fel :))) Íme a játék leírásának lényege:

Ha szeretnéd megtekinteni Az éhezők viadala című filmet az [origo] filmklub március 21-i vetítésén, nem kell mást tenned, mint megválaszolni az alábbi kérdést, s a helyes választ a lakcímeddel együtt elküldeni a filmklub@origo.hu címre. A levél tárgya "Az éhezők viadala" legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be.

Josh Hutcherson melyik magyar rendező filmjében szerepelt?

A) Csupó Gábor
B) Mundruczó Kornél
C) Szabó István

A helyes megfejtést beküldők közül kb. 80 játékost sorsolunk ki, akiket mozipartnerükkel együtt meghívunk a Mammut mozi 9-es termében március 21-én, szerdán 20 órakor kezdődő vetítésünkre. Az előadásra jegyet vásárolni nem lehet.

A játék egyfordulós, ideje: 2012. március 13. - március 19. A sorsolásra 2012. március 20-án kerül sor. A játékban az [origo] Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

A Metropolból pedig hipp kiírását másolom. Ha valaki esetleg meg tudna lepni minket egy szkennelt verzióval, az nagyon klassz lenne, online ugyanis nem találom a játékot:

Metropolos nyereményjátékon 70 db MOZIKUPON-t sorsolnak ki. 

Kérdés: Melyik híres rock sztár játszik Az Éhezők Viadala című filmben? 
A) Keith Richards 
B) Steven Tyler 
C) Lenny Kravitz 

Küldd a MET C -t (vagyis a helyes válasz betűjelét a MET után, szóközzel) a 06 91 222 322-es számra. Sms díja bruttó 205 Ft, egy telefonról egy smst fogadnak el, március 18-ig tart a játék. Cserébe egyből megírják, hogy nyertél-e :)

Köszönöm mindenkinek, hogy segítettek számontartani ezeket a nyereményjátékokat! Szerintem nagyon izgi, hogy ilyen sok lehetőség van mozijegyet, vagy - más esetben - könyvet nyerni, és bár igyekszem én is keresni ezeket, több szem többet lát!

2 megjegyzés:

  1. Pedig az az Origós elég könnyű :D...
    Egyik kedvenc filmem. :P

    VálaszTörlés
  2. nemtudjátok hogy ez a metropolos mikorra érvényes?:))

    VálaszTörlés