2012. március 21., szerda

Visszaszámlálás: 1 nap - 1 főhős sok arca

Mivel ma nincs nagyon időm, ezért ezzel a rajongói videóval szeretnék mindenkinek kitartást kívánni a várakozás utolsó pillanataihoz. Főleg, mert a videó képei alatt futó Taylor Swift számot, a Safe and Sound-ot nagyon sokszor hallgattuk meg az elmúlt hetek, hónapok alatt.



És bár csak később találtam meg, de ez a videó is nagyon tetszik Katniss arcairól, úgyhogy hiába már csak 1 nap a filmig (vagy akik az éjféli vagy premier előtti vetítésre mennek, még annyi se :) ma két videót kaptok a főhősről, Katnissről. Íme a második:

4 megjegyzés:

  1. Az első videó alatt a Safe & Sound zongorakísérettel egyszerűen gyönyörű*.* A második videón nekem is tetszik ahogy bemutatja Katniss arcait. Fhú amúgy míg néztem az elsőt majdnem elbőgtem magam:D Én szerintem a film alatt tuti elbőgöm magam egy párszor, ahogy ismerem magam (bármilyen filmen képes vagyok sírni). Úristen amúgy nagyon várom már:D Megnéztem az összes előzetest, tv spotot meg jelenetet a holnapi mozi előtt:D Meg nagyon be vagyok pörögve. Alig várom már:D:D ű
    És itt szeretnék köszönetet mondani neked Ancsi. Már hónapok óta figyelemmel kísérem a honlapod, szerintem nem nagyon volt olyan nap, hogy ne jöttem volna fel ide. Általában mindig innen tudtam meg a legújabb friss információkat és nagyon megszerettem ezt az oldalt:) Minden elismerésem a tied, hogy ennyi időt és energiát tudtál szánni arra, hogy minket tájékoztass:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszett, bár tény, hogy a könyv sokkal részletesebb, mint a film.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó mind a két videó :)
    Mivel én csak szombat délelőtt jutok el a moziba, innentől kezdve megpróbálom kerülni az oldalt (már amennyire sikerül :D). Az eddig kiadott képek, videók még belefértek nálam, de spoileres véleményt nem szeretnék olvasni. Megpróbálom szombatig kibírni :S Utána viszont.... ;)

    VálaszTörlés
  4. Huhh, ez a Safe and Sound verzió (meg merem kockáztatni) jobb, mint az eredeti. Persze az is jó, de ez most nagyon bejött.

    VálaszTörlés