2012. március 2., péntek

Első jelenet a filmből: "Ki rendelte ezt a malacot?"

13 megjegyzés:

  1. Juj... ez nagyon jó lett!!:D Amúgy Katniss helyébe én is bedühödtem volna, hogy nem képesek figyelni rám:D Na már ettől még jobban és jobban várom a filmet:D Lesznek még jelenetek a filmből? Mert szerintem nem jó, hogy "lelövik a poént" hiába tetszik a jelenet.

    VálaszTörlés
  2. Barby! Az Alkonyatnál sok jelenet kijött. Volt olyan film, ami előtt 10 percnyi anyagot raktam össze egy videóba. És igen, igazad van: ha most előre megnézzük ezeket a jeleneteket, a moziban már "nem sok újat" fogunk látni. Persze a döntés a miénk: nem kötelező megnézni semmit ;) Ami engem illet, egyelőre még úgy érzem, ez a 40 másodperc, ami kijött, nem olyan sok. Ha azonban van igény rá, akkor a későbbiekben elrakom a videókat a "További bejegyzések" mögé, és akkor aki akarja, nem nézi meg (így se kötelező, persze). Amúgy a promóidőszak hajrájában a főszereplők meg szoktak jelenni különböző showműsorokban, ahol szintén le szoktak adni egy-egy jelenetüket, szóval várható még, de persze ez nem törvényszerű!

    Szóval nehéz ez, mert egyrészről az ember kíváncsi, másrészről pedig jó lenne a moziba tartogatni az élményt :)

    VálaszTörlés
  3. Az Alkonyatnál is, mikor az ötödik vagy nem tudom hanyadik jelenetet néztem a filmből, mondtam barátnőmnek, hogy lassan már mindent lelőnek. De úgyis megfogom nézni, mert nem bírom ki és ez benne a rossz:D

    VálaszTörlés
  4. Én személy szerint örülök ennek a pár mp-s jelenetnek...Ezzel együtt még jobban kedvem lenne rögtön beülni a moziba:DD

    VálaszTörlés
  5. Szép. Micsoda arcot vágott a végén szegény Wes. :D

    VálaszTörlés
  6. Hú, hát ez jó volt. Ez a 40 mp nem sok. És amúgy is úgy gondolom, van annyi eszük, hogy nem a legjobb jeleneteket leshetjük meg idő előtt.
    Mindenkit dühítene, hogy nem figyelnek rá, de Katniss kivívta a figyelmüket. :D
    Mondjuk nekem nem tűntek rémültnek, inkább döbbentnek...

    VálaszTörlés
  7. Uh, ez jó lett :) Az egyik kedvenc jelenetem a könyvben, és úgy érzem ez könyvhűre sikerült.
    A zene az már a score lenne?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom, hogy igen. Már a zene.
      Bevallom, nekem kicsit steril lett a jelenet. Elhiszem, hogy nem akarják húzni a filmet, de hogy egyet lő, aztán máris jön a malac, az nekem túlzás. De kicsire nem adunk, ennyi jutott.

      Törlés
    2. Ancsi, nem hagyott nyugodni, amit írtál, ezért muszáj voltam előkeresni a könyvben, hogy is van pontosan ez a jelenet.
      "...Addig lövöldözöm, míg végül ráérzek az íjra. Újra a terem közepére állok, ugyanoda, ahová először, és telibe találom a bábú szívét. A következő nyíllal lelövöm a kötelet, amin a bokszolók homokzsákja lóg... A következő pillanatban egy tigrisbukfencet vetek, aztán fél térdre ereszkedem, és kilövöm a terem tetejéről lelógó egyik lámpát. Szikraeső hullik alá a plafonról."
      Igazad van azzal kapcsolatban, hogy ezt a részt eléggé lespórolták. Nem mondom, hogy csinálják meg ugyanúgy, mint ahogy a könyvben van szóról szóra, de egy nyíltól lőhetett volna többet is.

      Törlés
    3. Pontosan így gondolom én is. De ha ez lesz a legdurvább rövidítés a filmben, akkor nem fogunk panaszkodni :)

      Törlés
  8. Ha figyelmesen megnézitek, akkor van a táblán még egy nyílvessző. A szürke részen. Szóval nem csak egyet lő ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűű, igazad van. Ha a jelenet nem ennek az elején kezdődik, akkor rendben. :)

      Törlés