2012. március 26., hétfő

A Score a YT-on

Ma jelent meg a film háttérzenéjének albuma. Felteszem a Score-on található számok YT linkjét, hallgassátok, amíg le nem szedik. Na, ezeket hallottuk a film alatt!!! :)


7 megjegyzés:

  1. Hali, azon gondolkodom, hogy melyik score ment annál a jelentnél, amikor a kiválasztottak bevonultak a lovaskocsival és először mutatták Ceasar Flickermant. Flickermanon van a hangsúly, mert főképp alatta ment valamilyen dob-szerű hang, de az istennek sem tudom kitalálni, hogy melyik volt. Feltettem a kérdést yahoo askon is, de a választ adó lány szerint a Horn of plenty volt vagy a Preparing the chariots, de szerintem nem ez a kettő volt. Kicsit boldogabb hangvételű aláfestő volt. Valakinek van ötlete?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. :)
      http://www.youtube.com/watch?v=FgZz_2-Gauc
      Erre gondolhatsz, ez a szám kezdődött az interjú kezdetén, mikor mutatták őt.
      Ancsi, köszi, hogy felraktad őket! :) Még nézzetek szét youtubeon, van még egy-kettő.

      Törlés
    2. Bocsánat, elfelejtettem hogy nem lehet kijelölni. Írd be, hogy Hunger games war sccore, és kiadja. :) "War", ez a szám címe.

      Törlés
  2. Ezzel a harmadik köteg számmal kicsit gondban vagyok, mert a Soundtrack-en és a Score-on kívül is volt még egy adag zene, ami filmmel kapcsolatosan kiadott hivatalos anyagban is benne, volt, de a 3 társalbumot én kicsit erősnek érzem...

    VálaszTörlés
  3. Jaj Gabi ezer hála, tényleg ez volt az :D nem is dob, hanem trombita vagy mi :) De jó megnyugodtam :)

    VálaszTörlés
  4. Hú köszi, én is kerestem ezt a számot Gabi, tényleg összezavaró ez a sok album.

    VálaszTörlés
  5. Egyszerűen IMÁDOM ezt a score-t. Ahogy sorban haladtam a zenékkel, olyan mintha megnéztem volna elölről a filmet, mert amint megszólalt a zene, rögtön beugrott a kép, hogy ez mikor is szólt. Annyira, de annyira jók! Egy csomónál elérzékenyültem, ahogy hallgattam, de nagyon durván. pl. A Reaping Daynál, ahogy eszembe jutott az aratás, a Trainnél rögtön Peeta arca ugrott be a filmből, mikor kocsival viszik a vonathoz, az fhú... , a Penthouse/Trainingnél az jutott eszembe mikor Katniss nézte a fákat és így gondolatban lepörgetve magam előtt sokkal jobban sajnáltam meg minden és ez is ütött érzelmileg, aztán a Healing Katnissnél mikor Katniss a sebét próbálja ellátni és Haymitch ekkor dönti el h támogatókat szerez neki, most ahogy hallgattam meg is könnyeztem, pedig a filmnél nem, természetesen a Rue's Farewellnél már nem bírtam és elkezdtek potyogni a könnyeim, ahogy eszembe jutott Ruta halála, annyira szomorú volt, a The Cave-s pedig nagyon gyönyörű volt és eszembe juttata mikor Peeta és Katniss olyan hosszan nézték egymást mikor Peeta bekent Katniss fejét és ahh... a szívem:D, az utolsónál a Teonous Winner/ Returing Homenál pedig mikor az éjfürtöt a kezükbe vették és mindenki várta mi fog történni, a score-t hallgatva annyi érzés tört fel belőlem de nem csak ennél hanem az imént felsoroltaknál. Nagyon nagy lett, irtózatosan tetszik. Az ütősökhöz tartozik viszont az Entering The Capitol, az nagyon jó meg a Muttationnál mikor a zene a lassúból hirtelen begyorsul, eszembe jutott ahogy azok a girheskutyák előugrottak és olyat ugrottam a helyemen ijedtemben:D Összességében még mindig azt mondom, hogy nagyon jó. Nyilván ha azelőtt hallgattam volna meg hogy megnézem a filmet, lehet nem jönne be ennyire, de így nagyon jó.

    VálaszTörlés