2012. március 23., péntek

Majdnem TV-sorozat lett az Éhezők Viadalából

A New York Daily News pletykarovatának cikke szerint mozifilm helyett majdnem TV sorozatot kaptunk:

A Mozi Társaság hétfői premiert megelőző partyján hallották, amint Joe Drake producer egy női ismerősének mesélte, hogy a várva várt szélesvásznű adaptációt majdnem csak kisképernyőn láthattuk, ez volt a fő oka annak, hogy Suzanne Collins 2008-ban íródott regényének megfilmesítésére négy évet kellett várni.

Azt ugyan nem tudtuk meg, hogy miképp döntöttek mégis Az Éhezők Viadala film mellett a TV-sorozat helyett, de azok után, amilyen sok pozitív kritika jelent meg a Chelsea-i Filmművészeti Iskolában történő vetítés után, lefogadjuk, hogy a producer egyáltalán nem bánja, hogy így történt. 

Jennifer Lawrence szintén elégedett lehet. A színésznő teljesítményét mind a rendőrségi kordonok mögül éljenző fanatikus rajongók, mind pedig a Top of the Standard-ban megrendezett partyn résztvevő híres színészek is elismerték. 

4 megjegyzés:

  1. Hm... érdekes. Nem tudom elképzelni a THG-t, mint sorozatot. Szerintem furi lenne úgy. Bár akkor biztos minden benne lett volna.. De hát ezvan:) Amúgy nem csodálom, hogy Jennifernek olyan sokan gratulálnak, szerintem nagyon ott volt. (persze ez az én véleményem, ki hogy látta)

    VálaszTörlés
  2. Nem is baj, hogy nem lett belőle sorozat...Egyszerűen nem tudnám elképzelni:
    1. epizód: sorsolás
    2. epizód: a kapitólium
    3. epizód: bőségszaru
    131. epizód: a viadal vége
    Így gondolták volna???

    VálaszTörlés
  3. Nekem is ez jutott eszembe, hogy hány részben tudták volna megcsinálni úgy, hogy minden epizódban történjen vmi és ne csak azt nézzük 45 percen át, hogy Katniss szomjasan vizet keres az erdőben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, a filmben meg pont ezt hiányoltuk :)
      De jobb ez moziként nyilván szerintem is! :))

      Törlés