2015. június 15., hétfő

Valami történik június 17-én - a világ több pontján is!

UPDATE: Közben egy újabb tweet jelent meg a témában, de ez sem túl konkrét. De legalább angol nyelvű :)

A meglepetés 17-én egy olyan esemény lesz, amely a világ több nagyvárosában
egyidejűleg kerül megrendezésre. 

Csak Twitteren látom, hogy mexikói és olasz vidékeken történik valami 17-én, szerdán, amikor is mindkét helyen valamiféle meglepetés várja majd az Éhezők Viadala kapcsán összegyűlőket!

Először ez a mexikói tweet látott napvilágot, aztán nyilván amerikai kispajtásaink is elkezdték nyomozni, hogy ez valami világjárvány, vagy csak a mexikóiak magánbulija, akkor azt írták, ez utóbbiról van szó. A fordítás nem feltétlenül pontos, ha jár erre spanyolos, és úgy ítéli meg, nem helyes a fordítás, szóljon, én az olasz és francia tudásomat összeszedve Google barátunk segítségével ezt bogoztam ki belőle, szerintem nem irreális.
Június 17-én #Csatlakozz a meglepetéshez, ami Rád vár!

Aztán utána - vagyis, ha megnézzük a pontos dátumokat, nyilván előtte - kiderült, hogy van egy kísértetiesen hasonló kezdeményezés Olaszországban, Milánóban is. Ők a Facebook-on kampányolnak:



Félreértés ne essék, Snow elnök. Ez csak a kezdet...
Találkozzunk június 17-én Milánóban a Corso Di Porta Ticinese 22 alatt,
ahol egy meglepetés várja az olasz Kiválasztottakat/Rajongókat!
Hívjátok meg barátaitokat is, hogy mind együtt lehessünk. #CsatlakozzALázadáshoz

Nem tudom, a két csoportosulás és meglepetés mennyire helyi jelenség, esetleg a helyi forgalmazóknak van valami meglepetésük, nem tudom, több infót egyelőre nem találtam. Ha valami kiderül ezekről, természetesen jelzem.

Szolg. közl.: Nagyon hektikus és melós a hetem. Lesznek ugyan bejegyzések, frissítések, de előfordulhat, hogy nem azonnal. Néhány órás - fél napos csúszások esetén (esténként mindenképp átfutom a napi frisseket és azonnal kiteszem vagy másnapra beidőzítem a talált anyagokat, attól függően, mennyire érzem izgalmasnak/sürgős-fontosnak) még ne írjatok rám azonnal, csak ha úgy érzitek, napokon keresztül elsiklok valami fontos felett! :) Türelmeteket köszönöm, vasárnaptól pedig várhatóan már nem lesznek ilyen problémák. :))

2 megjegyzés:

  1. A spanyol fordítás jó. Az olasz is annak tűnik nekem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olaszul azért valamennyire tudok, szóval attól kevésbé tartottam, de köszi :)

      Törlés