2015. június 5., péntek

Unite címmel érkezik jövő kedden az előzetes

A hír nem hivatalos, viszont legalább biztos.

Egy amerikai mozi számolt be arról, hogy megkapták Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 2. rész előzetesét, amely természetesen egyelőre titkosított, és ezúttal az előzetes hosszáról sincs információ egyelőre. Állítólag hétfő este kerülnek nyilvánosságra a Jurassic World előtt látható előzetesek adatai, további részletekre tehát akkor számíthatunk.


8 megjegyzés:

  1. Úúúú de jó!! .*.* Alig várom, hogy lássak valamit a végső filmből!

    VálaszTörlés
  2. JUj de izgalmas. Ha tippelnem kéne akkor 1 perc hosszúságúra tippelném. a feliratok kb elvesznek 12 mp,szóval:d na jó, hagyjuk. Egyébként arra is felkészülök,hogy olyan lesz mint tavaly az első Sno féle kapitóliumi tv show:)

    VálaszTörlés
  3. A cím alapján nem lehet, hogy ez a tavalyi Snow elnökös videók folytatása lesz, a Capitol TV adása?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tavaly a második teaser címe volt Unity. Keverték is ezt a mostanit azzal...

      Törlés
  4. Én is arra gondoltam először, hogy lehet, hogy folytatják a tavalyi kis műsorukat! :) Nekem amúgy azok is tetszettek! :)

    VálaszTörlés
  5. Nem tartom kizártnak, hogy igazatok van, de reményeim szerint most a lázadók üzennek majd. Az eddigiekből arra tippelnék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát azt hittem ennek az üzengetésnek már vége van. Nem hiszem,h ezt tovább kellene erőltetniük, ez persze csak az én véleményem.

      Törlés
  6. Hát nem tudom, hogy a tavalyit folytatják-e, de a Jurassic World előtt nem hiszem, hogy csak egy üzenet lesz a lázadóktól. Hiszen rengeteg ember meg foglya nézni azt a filmet így az előzetest :) Izgi!!!

    VálaszTörlés