2015. június 24., szerda

Jövő héten érkezik Tim Palen Fényképek Az Éhezők Viadalából könyve

Ennek promotálásaképp jelent meg egy cikk a Lionsgate reklámmenedzseréről a Variety magazinban.

UPDATE: Plusz időközben megjelent két nagyon klassz kép is a könyvből, ezt is megmutatom:

Forrás: USWeekly - Szerző: Tim Palen

A sorozatok melletti elkötelezettségét bizonyítva promotálja a Lionsgate világméretű reklámok osztályának vezetője, Tim Palen könyvét.

Palen kulcsszerepet játszott a cég jövedelmező sorozatának, Az Éhezők Viadalának reklámozásában és elterjesztésében, amely világszinten eddig összesen 2,3 milliárd dollár mozis bevételre tett szert. Az utolsó film, a Kiválasztott 2. része novembertől látható a mozikban, Palen pedig egy új, hosszú távú megállapodásnak köszönhetően a stúdió reklámosztályának nagy tiszteletre méltó vezérigazgatója lesz.

A Lionsgate Éhezők Viadala országos Vándorkiállítása jövő hónapban indul útjára, az Éhezők Viadala színpadi változata jövő nyártól látható Angliában, az Éhezők Viadala nevével fémjelzett Kalandpark pedig jövő ősszel nyitja meg kapuit Dubai-ban.


- Tim kezdettől fogva vezető szerepet játszott a cégnél, folyamatos előléptetéseivel párhuzamosan pedig, amelyek végére vezető marketinges lett, a stúdió is világhírre tett szert, márkák, sorozatok és egyéb termékek egyre bővülő kínálatával. - mondta Jon Feltheimer, a Lionsgate vezérigazgatója. - Új pozíciója tükrözi azon képességét, hogy úttörő marketing eszközeivel egyedülálló lehetőségeket biztosít, mint a márkák, egyedi termékek és a stúdió egészére vonatkozólag is. 

A Lionsgate Palen segítségével hatalmas mozis bevételeket ért el az Adaline Varázslatos Életével és a John Wickkel is. A jövőbeni tervek között a Beavatott-sorozat folytatása következik, amelynek első két filmje 500 millió dollár összbevételt tudhat magáénak, de érkezik majd a Szemfényvesztők 2. része, a Gods of Egypt és a Francis Lawrence rendezésében készülő Odüsszeia is. 

Palen 2002-ben került a Lionsgate-hez és a hét filmből álló Fűrész című sorozatot felügyelte először és Tyler Perry filmjeit, amelynek során végül 17 film készült és 700 millió dolláros összbevétel jött be belőle az eladott DVD-k után. Olyan filmek számára is készített reklámkampányokat, amelyek végül Oscar-díjat nyertek: ilyen például az Ütközések, amely 2006 legjobb filmje lett a Filmakadémia szerint, a Szörnyek Keringője, amelyben szereplő Halle Berry 2002-ben nyert Oscar-díjat és a Precious - a Boldogság Ára, amely három Oscar-díjat is nyert 2009-ben.
Forrás: Variety

4 megjegyzés:

  1. A vándorkiálításról is hozol majd infókat? (ha lesz idő, kifogysz az anyagból, vagy ha lesz róla it hozni,vagy tudom is én mikor... :D )
    Köszi:Lara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, az is hozzátartozik a sorozathoz szerintem (is) :)

      Jövő héten biztosan lesz valami a megnyitóról, azt mindenképp hozom, aztán a későbbiekben majd a helyzet hozza. De pont ezen dolgok miatt vagyok gondolkodóban, hogy jövő áprilisban bezárjam-e teljesen az oldalt, vagy néha tegyek ki még egy-egy hírt, ami adódik a Kiállítás, Kalandpark, színpadi verzió és esetleges spin-offok kapcsán. Persze ahogy megyünk majd bele a tavaszba és lecsengenek a dolgok, egyre kevésbé kell majd napi szintű frissítésre számítani...

      Törlés
    2. Egyébként az nem jutott eszedbe, hogy augusztusig valahogy húzod az oldalt? Mert mégiscsak olyan szép lenne pont az 5. szülinapján bezárni, nem?

      Törlés
    3. Ilyesmiről beszélek. Az mondjuk már most biztosnak látszik, hogy napi frissel már bőven nem lehet augusztusig eljutni. Emiatt meg aztán én 5. szülinapot nem is nagyon akarok ünnepelni, ha néha frissítek, akkor se, mert az már nem olyan. De meglátjuk, mi lesz még tavasszal, mennyi anyag lesz. Meg tervezek még mást, holnap arra is fény derül ;)

      Törlés