2015. június 11., csütörtök

Lesz panelje is a Kiválasztott 2. részének a San Diego-i Comic Con H csarnokában

Hűűű, na most már izgi van!!!

A tegnapi nap után várható volt egy ilyen jellegű bejelentés és a várakozásoknak megfelelően ma meg is érkezett, mégpedig hivatalos sajtóközlemény formájában. 
Szerintem megbocsátjátok, ha nem azt a hivatalos szöveget fordítom a következő generáció egyedülálló tartalmakat megjelenítő szórakoztatási vállalatáról (mindig valami ilyesmi alapszöveg van benne és nagyon kiégető fordítani), hanem leírom a lényeget és persze a panel ismertetőjét.

Forrás: @ConanOBrian
Tehát a Lionsgate két ősszel bemutatásra kerülő filmjével jelenik meg a 2015-ös Comic Con-on, mégpedig Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 2. részével és Az Utolsó Boszorkányvadásszal. A panel során kérdezz-feleleket tartanak a filmek főszereplőivel és készítőivel, a panel moderátora pedig az Emmy-díjas komikus Conan O'Brian lesz. A H csarnokban megrendezésre kerülő panel július 9-én, csütörtökön [helyi idő szerint] 12:00-13:15-ig tart majd. 

Ez nálunk este 21:00-22:15, aminek részemről semmi akadálya, szóval lehet számítani arra, hogy mindenféle hangolódós és panelközvetítős élő bejegyzések lesznek várhatóak az oldalon!

Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 2. rész panelje során láthatunk majd egy ízelítőt is az Éhezők Viadala sorozat nagy hatású utolsó fejezetéből. A résztvevők egy korábban nem látott részletet láthatnak majd a Kiválasztott 2. részéből, a stábtagokkal való kérdezz-felelek során pedig újabb részleteket tudhatunk majd meg a hamarosan bemutatásra kerülő filmről. A videóanyag a műsor ideje alatt valamikor az internetre is felkerül!

A Lionsgate [tegnap már bejelentett] standján egyébiránt pedig promóanyagokat osztogatnak majd, lesz valószínűleg dedikálás is valamikor és fotózkodhatnak is az odalátogatók a filmek egyes szereplőivel. Természetesen a Lionsgate nem csupán a Kiválasztott 2. részével jelenik meg a standon, hanem a panelen is látható Az Utolsó Boszorkányvadásszal, illetve a Shaun, a bárány, az American Ultra, és a Sicario - A bérgyilkos című filmekkel is.

UPDATE! Közben az is megerősítésre került, hogy Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth ott lesznek a panelon!

1 megjegyzés:

  1. Pont nem leszek Magyarországon, de legalább mire visszajövők soksok érdekesség fog várni :)

    VálaszTörlés