2015. június 12., péntek

Mikor és mire számítsunk a Kiválasztott 2. rész promója során?

Szintén az egyik kinti rajongói oldal gyűjtötte össze, mire lehet/érdemes számítani Kiválasztott 2. rész promó fronton és mivel jókat írnak és reálisakat, úgy gondoltam, megosztom Veletek is :)

Már a nyár is tutira sűrű lesz. Miért is? Lássuk:

JÚNIUS 29-E HETE: TIM PALEN FOTÓS KÖNYVÉNEK MEGJELENÉSE ÉS A VÁNDORKIÁLLÍTÁS MEGNYITÓJA


Tim Palen hamarosan érkező Éhezők Viadala fényképgyűjteményéből, amelyben mindenféle művészi- és promófotók (vagyis nem stillek!) találhatóak majd a sorozatból, már láthattunk két képet: a nővér portrét, amelyet a Cannes-i filmfesztiválra készítettek és egy 13. körzetes Effie-képet. Mivel a könyv a teljes Éhezők Viadala sorozatnak állít emléket, így a Kiválasztott 2. részéből is vannak benne képek, többek között például Gwendoline Christie Lyme parancsnokáról, szóval nem lenne logikátlan, hogy egy karakterposzter sorozattal promózzák ekkortájt a filmet és egyben Palen könyvét.

Ami még az Éhezők Viadala: A Kiállítás július 1-jei New York City-beli megnyitójához is kapcsolódhatna. Aznap egy nagyszabású megnyitóünnepség várható, amely során megjelennek majd a szereplők és a film készítői (eddig Nina Jacobson és Francis Lawrence megjelenéséről kaptunk megerősítést). A kintiek reményüket fejezték egy live stream iránt, és jó lenne betekintést is nyerni ebbe a kiállításba: szerintem erre néhány kép erejéig számíthatunk is.


JÚLIUS 9-12. SAN DIEGO-I COMIC CON


Mióta megjelent a kintiek cikke, eltelt néhány nap és kaptunk pontos infókat a Comic Conról, szóval itt kicsit eltérnék az eredeti cikktől. Immáron biztos, hogy nem csupán egy standdal áll majd elő a Lionsgate a 4 napos rendezvényen, ahol szóróanyagokat osztogatnak, lehet fotózkodni és várhatóan (bár erről még nincs pontos infó, de az elmúlt évek hagyománya alapján számíthatunk rá) lesz dedikálás is, de panelja is lesz a filmnek (vagy legalábbis egy több, mint egy órás panel - várhatóan - nagyobbik részét szánják majd az utolsó Éhezők Viadala filmnek).
A panel során levetítenek egy betekintést a filmből - egy hónappal a mostani előzetes után nyilván nem újabb előzetesre számíthatunk, inkább egy exkluzív részletre - amely a program során az internetre is felkerül.
A négynapos rendezvény ideje alatt várhatóan több Éhezők Viadala vonatkozás is lesz majd: igyekszek mindenről beszámolni, ahogyan azt már megszokhattátok.

AUGUSZTUS VÉGE - SZEPTEMBER KÖZEPE: MOZIS ELŐZETES ÉS VÉGSŐ POSZTER?

Ha azt nézzük, hogy a héten, június 9-én megjelent előzetes lényegesen korábban látott napvilágra, mint tavaly (akkor július 28. volt talán ennek a napja), így ez az időszak tűnik reálisnak egy újabb mozis előzetes megjelenésére. Mivel azonban augusztus végén nem lesz semmi igazán jó film a mozikban, kétséges, hogy akkortájt megjelenjen előzetes, annak sokkal nagyobb lenne a realitása a szeptember 18-ától látható Útvesztő: Tűzpróbához kapcsolódóan.
Ettől korábbi időpont még a Video Music Awards lenne, ami augusztus 30-án kerül megrendezésre. és mivel már az első Éhezők Viadala filmhez is ezen rendezvény alkalmával kaptuk meg az első ízelítőt, legalább keretes szerkezetet alkotna.

Augusztusban valamikor - várható egy, a filmzenei társalbum készítésével kapcsolatos bejelentés: producer személye (mintha valamikor Lorde azt nyilatkozta volna, hogy nem ő fogja csinálni), az album húzó számának előadója és hasonló információk a korábbi években is mindig augusztusban kerültek be a köztudatba.

A végső poszterek az elmúlt két évben is szeptember közepén érkeztek, ezért idén is arra számíthatunk.

OKTÓBER - TV SPOT, UTOLSÓ ELŐZETES

Mivel a Futótűz és a Kiválasztott 1. része alkalmával elég párhuzamos volt ebben az időszakban az ütemezés, idén is hasonlóvárható.

Október közepe - Egy 1 perces TV Spot, amelynek zenéje már a filmzenei társalbum húzószáma vagy a film végefőcím dala lehetne. Innentől kezdve pedig egyre gyakrabban jelennének meg további TV spotok.

Valamikor októberben - Filmzenei társalbum számlistájának kihirdetése

Október utolsó hete - utolsó előzetes. A Futótűz és a Kiválasztott 1. rész alkalmával is megjelent még egy végső előzetes október utolsó hetében, így nem lenne nagy meglepetés, ha így történne a Kiválasztott 2. fele kapcsán. Most az aktuális James Bond film, a Spectre lenne az, november elején, amivel együtt azt be lehetne mutatni, a megjelenés pedig az egyik Baseball Bajnokság november 1-i adása alkalmával lenne a legoptimálisabb.

Így lassan elérkezünk a novemberhez, amikor egy nagyszabású világpremierre számíthatunk: még nem tudjuk, hogy hol és mikor. Mivel az utolsó két filmé Londonban volt, így az lenne korrekt, ha a sorozat zárására a sorozat visszatérhetne egy Los Angelesi világpremierhez és ezt már nem a kintiek írják (ők azt mondják London és Los Angeles egyformán valószínű helyszín), hanem én. Szerintem Los Angeles méltó helyszín lenne, mert oda sokan el tudnának látogatni a teljes sorozatból, más kérdés, hogy azt mi nem tudnánk élőben követni, de találnánk magunknak olyan európai premiert, amit viszont igen :)
Forrás: QaurterQuellOrg

9 megjegyzés:

  1. Elég sűrűn lesznek a dolgok! De örülök neki! :)
    Bori

    VálaszTörlés
  2. Remélem lesz londoni premier is, mert itt már szervezzük a kimenetelt páran :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már nagyon várom, biztosan szuper lesz :P

      Törlés
    2. Olyan cuki vagy Máté, van barátnőd?

      Törlés
    3. Igen van, de köszi :P

      Törlés
    4. És boldog vagy vele? Nagyon szeretnélek megismerni, van valamilyen elérhetőséged?

      Törlés
    5. Öööö, nem szeretnék semmi románc kialakulásának gátat szabni, de nem lehetne, hogy írjatok egymásnak egy-egy e-mailcímet és ott folytassátok mondjuk? :)))

      Törlés
    6. Ancsi, írtam e-mailt neked :D
      Szandi, az vagyok és szeretem, szval bocsi, de most nem szeretnék semmi olyat. Meg ide,nem szeretnék elérhetőséget kitenni.

      Törlés
    7. Máté! Nem kaptam tőled mailt :(

      Viszont ez alapján azt gondolom, Szandi megérti, ha további kommenteket nem teszek ki a témában.

      Törlés