2015. június 26., péntek

Pontosabb részletek a San Diego-i Comic Con Lionsgate Paneljéről

A két hét múlva esedékes San Diego Comic Con Lionsgate Paneljéről már tudjuk, hogy július 9-én kinti idő szerint 12:00 - 13:15-ig esedékes. Ez amúgy nálunk este 9 óra, lesz élő blog, meg minden hasonló móka, ezt már jeleztem, számítsatok rá. De egy-két dolog tisztázódni látszik a panellel kapcsolatban.

Egyik, hogy a tegnap megjelent pontos program szerint a panel során lesz ugyan egy prezentáció a stúdió ősszel megjelenő filmjeiről, ám az eredeti leíráshoz képest kikerült Az Utolsó Boszorkányvadászos rész és egyes kinti hírek szerint annak főszereplője, Vin Diesel meg sem jelenik a Comic Conon, tehát reményeink szerint több idő és tér jut majd a Kiválasztott 2. részének.

Ezek szerint egy soha nem látott exkluzív videóanyag látható majd a panel során és lesz a főszereplőkkel kérdezz-felelek is. Tegnap óta kiderült, hogy a Lionsgate a CineEurópára nem csak egy új, egy hónap múlva bemutatásra kerülő Kiválasztott 2. rész előzetessel érkezett, hanem egy másik videóval is (amelyet nyilván filmrészletnek fordítottam a tegnapi cikkben, mert a footage szócskát nehéz pontosabban átadni, ilyen mozgóképet jelent), no erről derült ki, hogy valamiféle propaganda vírusvideó. Úgy hírlik, ez a vírusvideó lesz az, amelyet láthatunk majd a panel során és ami megjelenik majd online is a panel ideje alatt (és amíg meg nem jelenik, nem lesz ám online chat az oldalon aznap este sem) Hogy az új előzetest a Comic Conon megmutatják-e, arra most nem mernék fogadni, de nem tartanám teljesen fair-nek, mert szintén a legújabb hírek szerint ezt az előzetest a nagyközönség csak július végén láthatja online. Viszont a piros Fecsegőposzáta-szerkót örömmel látnám már a CC-n vagy akár előtte is - kampányanyagnak is épp optimális lenne. Döntéshelyzetben persze nem vagyunk, hozom, ami előkerül, csak nem akarom heteken át azt olvasni, mennyire dögös az új előzetes, amikor még nem is láthatjuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése