2014. október 30., csütörtök

5. TV Spot: Peeta

Emlékszik még valaki azokra az időkre, amikor fél karunkat odaadtuk volna már egyetlen filmkockáért is? Nos, újabb fél perces anyag, részben látott, részben új jelenetekkel, Peetával a főszerepben. 

10 megjegyzés:

  1. Én már meg sem merem nézni ezeket xDDD

    VálaszTörlés
  2. Tényleg őrület! :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszett!!! Én már azt hittem, hogy TV Spot se lesz már.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De-de. Ebben a kategóriában a 8-10 a jellemző, bár egy idő után leginkább egymás és az előzetesek variációi ezek is.

      Törlés
    2. Nagyon jó Ancsi:) Nem tudnád megadni az elérhetőségedet? Email cím.vagy bármi:) Lenne pár kérdésem..:)))

      Törlés
    3. Kinn van az oldalsávban is, de a hungergames@mailbox.hu címre írhatsz :)

      Törlés
  4. Hogyne emlékeznénk rá! Én már követni is alig tudom annyi anyag van, bezzeg július-augusztusba volt olyan nap, hogy egy épkézláb bejegyzés alig lehetett összehozni! Nekem ez a promo nagyon nem jön be. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ebben az egyenetlenségben vastagon benne van, hogy a két film forgatása kitartott nyárig. Akkor rögtön el kellett kezdeni (sőt, már előtte dolgoztak az I. részen) az utómunkákat, és azok nélkül se still, se előzetes, se semmi. Most meg, hogy kész van, átestek a ló túlsó oldalára. De ez van.

      Törlés
  5. Én a 2. TV spot-nál azt mondtam, hogy nem nézek többet de persze az összeset megnéztem :D amúgy nekem az ilyen Peeta-s dolgok nagyon bejönnek habár nem valami jó érzés így látni de mégis örülök neki hogy mutatnak belőle is valamit :)

    VálaszTörlés
  6. Hát, én konkrétan ma éreztem először, mekkora szívás lesz a moziban úgy ülni, hogy már láttam a fél filmet, de én is elég függő vagyok, teljesen reménytelen, hogy ne nézzek meg valamit :)

    VálaszTörlés