2014. október 2., csütörtök

Liam Hemsworth Nylon interjú

Jaaaj, olyan rég fordítottam már Liam Hemsworth interjút - gondoltam magamban, de amikor utánakerestem, rá kellett jönnöm, hogy a szeptember közepi exkluzív anyagok között azért volt egy olyan. Sebaj, én ennek is örülök :)) Pedig ez inkább csak részletnek tűnik. Ha lesz több, még hozom.


- Ha az ember beleteszi a munkát és bebizonyítja, hogy hajlandó keményen dolgozni, akkor sikerülhet [ebben a szakmában maradnia]. Én úgy érzem, én mindig több munkát belefektetek és ez az, ami megkülönböztet másoktól. - mondja Liam Hemsworth munkaerkölcsével kapcsolatban a NYLON GUYS magazin címlapsztorijában.

Hemsworth azt meséli, Ausztráliában nőtt fel bátyjaival (Chris-szel és Luke-kal, akik szintén színészek) és puskákkal és nagypapája által készített íjjal játszottak. 
- Valamiért úgy gondolta, ezzel jót tesz nekünk, mert különben hülyék maradnánk, ha csak úgy kitennének minket az utcára játszani. - mondja Hemsworth, aki hármójuk közül a legfiatalabb. - Szerintem abban mindenki egyetért, hogy gyerekként én voltam a legrosszabb. A nagybátyáim csak "ördögi kölyöknek" vagy "Triplának" hívtak a tripla 6-os miatt. Ők azt mondták a bátyámnak Chrisnek, hogy ki fogják űzni belőle az ördögöt, mert ő is elég őrült gyerek volt. Nekem viszont azt, hogy "Te már túl messzire mentél. Rajtad már az ördögűzés sem segítene." 

Éhezők Viadala szereplőtársairól Hemsworth így nyilatkozik: - Ezek az emberek már évek óta a barátaim. Olyan szerencsés vagyok, hogy ott van nekem Jennifer [Lawrence], Josh [Hutcherson] és Woody [Harrelson] és a többi nagyszerű ember. Nagyon erős barátságokat kötöttünk. 
És hogy mi a buli a forgatáson: - Olyan, mint a gimiben, amikor egész nap össze-vissza lógunk, aztán egy kicsit dolgozunk is. Mindenki csak poénkodik és próbáljuk megtréfálni egymást.

A Kiválasztott rendezője, Francis Lawrence hozzáteszi: - A forgatás legnagyobb bohóca mindvégig Jen volt, de ha Liamnek közös jelenete volt a Jen, Josh, Woody hármas bármelyik kombinációjával, akkor ott sok nevetés volt. 
Harrelson pedig így folytatta: - Jennel és Josh-sal nagyon gyorsan összebarátkoztunk. Liam-et kicsit tovább tartott megismerni. De tényleg csak idő kérdése volt, hogy megőrüljünk a közös jelenetekben. Nem volt szabad egymásra néznünk, különben tutira elszúrtuk a jelenetet. 

Forrás: @SW Artist

A 24 éves Hemsworth már korábban is dolgozott tapasztalt színészek csoportjával, így mesélt a NYLON magazinnak: - Woody [Harrelson] olyan, mint egy gyerek. Jen és én csak Labradornak hívtuk, mert ha az ember eldob valamit, ő utánaszalad és visszahozza. Amikor bekapcsol, a szemében olyan őrült szenvedély ég, ami semmi másnak a szemében nem. Olyan nagyszerű színész, mégis olyan szabad és élvezi az egészet.

- A Paranoia forgatásán megkérdeztem Harrison Fordot, hogy voltak-e kétségei valaha, hogy azt csinálja-e, amit csinálnia kell és hogy miért ezzel foglalkozik. Megállt egy pillanatra, majd így válaszolt: "Nem, soha. Egyetlen másodpercig sem. Ez a világ legjobb munkája."
Forrás: NylonMag

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése