2014. október 4., szombat

Ismerd meg a titkos Boggs és Messalla aktákat!

Futtában ugyan jeleztem tegnap reggel, hogy új hackelős anyag jelent meg, amelyben Boggs illetve - ahogy azóta kiderül - Messalla titkos aktáját törhetik fel a lázadók. Tegnap ugyan voltak izgalmasabb anyagaim, most azonban fordítással együtt kiteszem Boggs és Messalla titkos aktáit is.

BOGGS


Háttér: A 13. körzetben született férfi több, mint 20 éves katonai tapasztalattal rendelkezik. Alma Coin testőre és első számú tanácsadója, a 13. körzethez maximálisan elkötelezett. Közelről ismeri a 13. körzet minden katonai vonatkozását, beleértve a különleges fegyverek és légpárnásaik felépítését. Magas hatékonysággal dolgozik: minden parancsot minimális károkozás mellett hajt végre. 
Megjegyzés: jelenlegi feladatköre Katniss Everdeen személyes védelme.

Küldetése: A közvetlen parancsok végrehajtása és Alma Coin védelme bármilyen áron. 

Kiképzései: Magas szintű katonai kiképzés, taktikai és hadművelet végrehajtás, katasztrófa elhárítás, sürgősségi orvosi ellátás.

Beosztása: Alapvető fontosságú

Válasz megjegyzés: A TheCapitol.pn oldal felderítése
A katona tartózkodási helye a 7. körzet - információ sikeresen bejuttatva az adatbázisba. Továbbra is kötelező jelleggel folytatódik a kapitóliumi felderítő egységek folyamatos félretájékoztatása a Fecsegőposzáta biztonsága érdekében.

Ellenőrizte: Alma Coin

A folytatásban Messalla aktáját is megnézhetitek, elolvashatjátok.


MESSALLA


Háttér: Kivándorolt Kapitólium lakos, aki különböző piercingeket és fém arcékszereket visel. Stílustanácsadó és Cressida filmstábjának jelenlegi asszisztense. A katona nagy tehetséget mutatott test álcázása és megváltoztatása terén, ha a megfelelő felszerelések adottak, a katona részt tud venni olyan akciókban, amelyek során P. Heavensbee kérésére a 13. körzet lakosságát álcázni és/vagy valamivé hasonló kell tenni.

Küldetése: A Kapitólium üzeneteinek tönkretétele - propaganda anyagok terjesztése és a 13. körzet üzeneteinek közvetítése Panem-szerte.

Kiképzései: Alapvető katonai kiképzés
Kém- és felderítő alapok: 9 hónap

Beosztása: Nincs

Válasz megjegyzés: A TheCapitol.pn oldal felderítése
A Kapitólium aktái nem jelzik, hogy számukra ismeretes lenne a katona álcázási képessége. Tudják, hogy köze van Cressida filmstábjához, ezért magasabb kockázati tényezőként kezelik. 

Ellenőrizte: Plutarch Heavensbee

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése