2014. október 20., hétfő

Visszaszámlálás: Alig egyetlen hónap a Kiválasztott filmváltozatáig

Az utolsó havi visszaszámlálását olvashatjátok a Kiválasztott filmváltozatának, legközelebb az utolsó héten számlálunk vissza: akkor naponta! Nézzük, hogyan is haladt előre a promó az utolsó hónapban.
  • A legfontosabb, hogy Francis Lawrence bejelentette, hogy elkészült a film. Vagyis kész a vágás, alatta van a zene, minden effekt és hasonlók. Izgi :) Egyes források már korábban tudni vélték, hogy a film 125 perces lesz, kérdés, azoknak mennyire hihetünk. 
  • A múlt héten hatalmas izgalmak közepette megjelent az első Kiválasztott TV spot, ma pedig felkerült kedvenc videómegosztónkra a film magyar szinkronos előzetese is.
  • A hónap során nagyjából heti rendszerességgel fedtek fel új, 13. körzet által meghackelt anyagot a Kapitóliumból. Ezek között volt kisfilm a Kapitólium aljasságairól, Boggs, Gale és Messalla kapitóliumi aktája és Peeta Caesar Flickermannal való interjújának forgatókönyve is. Időről időre kötelezően megtekintendő tájékoztató anyagokat is hallhatunk, így aztán lassan tényleg Panem/Kapitólium lakójának érezhetjük magunkat.
  • Szeptember végén egy 16(+1) képből álló Instagramos portrésorozat keretein belül nézhettük meg a szereplőket a film egy-egy jelenetében. A képekre való várakozás izgalmas volt és végre tényleg jó képeket, jelenetfotókat kaptunk. ITT egy gyűjtemény a képekről.
  • Több új információt hallhattunk a filmzene és a háttérzene kapcsán. Összefoglalva a legfontosabb ezek közül, hogy - állítólag - holnap fedik fel a filmzenei album számlistáját és elviekben valamikor Lorde számának videoklipje is előkerülhet. A számokat magukat csak november 14-16 között mutatja be Lorde, a filmzenei (társ)album pedig november 18-án kerül az amerikai boltokba.
    A háttérzene is elkészült. Az utóbbi időszakban megtudhattuk, hogy az albumon egy brit fiúkórus is közreműködik és hogy a Bitódal nagyon szép és nagy hatású lesz. A háttérzenei album november 24-től lesz (kinn) kapható.
  • Az utóbbi hetekben már időről időre előkerültek új jelenetfotók is. Ezeket igyekszem folyamatosan feltölteni a Jelenetfotók aloldalra is.
  • Bár nem teljesen vagyok elégedett a felhozatallal, de lassan jelengetnek meg cikkek, interjúk is a filmről. Nekem ezek közül Jennifer Lawrence Ciak és Vanity Fair interjúja és Liam Hemsworth Cineplex interjúja a kedvencem.
És ez a still az egyik, amit szeretek, mert nem a sötét, depresszív 13. körzetet ábrázolja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése