2014. október 24., péntek

Légy részese Panem Felkelésének

Mint Ancsi is mondta, a hétvégén én helyettesítem őt, és az én feladatom annyiban merül ki, hogy az izgi újdonságokat elétek tárjam. Szerintem ez izgi is, meg újdonság is, és országtól függetlenül, bárki részt vehet benne.


A lényeg egyébként annyi, hogy a Kabam.com lehetőséget ad arra, hogy részese legyél Panem Felkelésének egy mobiljáték keretében, ami novemberben jelenik meg, a mobiljáték neve pedig Panem Rising.
Annak érdekében, hogy ez megvalósuljon, először is készítened kell magadról egy képet, vagy egy rajzot, amin Panem egyik lázadó polgára vagy, az alábbi négy Körzet közül valamelyik kell, hogy legyen a háttered:
Első Körzet: Luxuscikkek, Harmadik Körzet: Technológia, Nyolcadik Körzet: Ruhakészítés, Tizenegyedik Körzet: Mezőgazdaság. 
Hogyha sikerrel szerepelsz, akkor látható eszel Katniss és a kedvenc lázadóid oldalán. A nyolc végső győztes itt lesz látható, valamint a mobiljátékban, ami, ha jól veszem ki november 21-től lesz elérhető. 
Regisztrálni egyébként vagy a twitter vagy pedig a facebook profillal lehet, és miután beléptél így néz ki a profilod:


A lényeg annyi, hogy minél több Sparksot (szikrát) valamint Badges-t (jelvényt) gyűjts, amit úgy lehet, hogy az "Earn Rewards" fülecskére rákattintasz és az ottani játékokon részt veszel. :)

És ide kell kattintani, hogy részt vehess a játékban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése