2014. október 27., hétfő

Exkluzív előzetesek és jelenetek szerdán!

A sajtóközleményt csak holnap reggel fordítom már le, - ha egyáltalán - de a lényeg, hogy a kintiek szerdától már beszerezhetik Kiválasztott 1. rész premierjegyeiket (nem, mi még nem, de erről időben tájékoztatok. Nálunk kb. egy héttel a film előtt szokott lehetőség nyílni rá - és nem, nem fogják elkapkodni az éjféli vetítésre /igen, eddig volt legalábbis/ szóló jegyeket, szóval nyugi, senki nem marad le semmiről !!!) és ennek kapcsán van egy halom felhajtás: nyereményjátékok, rajongói rajzok versenyének eredményhirdetése, stb.


Ami ebből minket érint, hogy elindul majd egy weboldal: Fandango.com/HungerGames, amelyen exkluzív Kiválasztott előzeteseket és filmjeleneteket láthatunk majd Jennifer Lawrence-szel, de a filmről szóló szórakoztató tényeket, rajongói közvélemény kutatásokat, új Kiválasztott ajándékkártyákat (ezek lennének vajon, amelyeket pár napja szintén Borka már kitett?), egy igazi Katniss mix(?)-et és kezdők számára készült karakterleírásokat is találhatunk majd. 

Hát, izgalmasan hangzik, talán túlságosan is, úgyhogy azt javaslom, a gyöngébb idegzetűek ne éljék bele magukat az újabb előzetesbe (bár tény, hogy tavaly is volt még új előzetes ilyentájt) és az új jelenetbe se (az tavaly is csak november 6 körül érkezett először). Mindenesetre nagyon célegyenesben vagyunk, halljátok!! :)

2 megjegyzés:

  1. Olyan jó lenne,ha idén a Cinema City mozikban is lenne Éhezők Viadala menü. Tavaly is nagyon rossz volt,h más mozikban lehetőség volt ilyen menüt rendelni…
    Az előzetesekkel már óvatosabb leszek.(nem szeretnék magamnak mindent lelőni, így is durva volt,h Peetát láttuk a gyengélkedőn,pedig az már igencsak a film végén lehet…)
    Igen már itt vagyunk a célegyenesben,de pont ilyenkor telnek a leglassabban a napok… :(((
    A K. Mix remélem vmi jó dolog lesz :)))

    VálaszTörlés
  2. Idén szeretnék elmenni a premierre. Úgy hogy gyors akarok lenni, mindent figyelek :D Ancsi, gondolom majd értesítesz , ha tudsz valamit a jegyekkel kapcsolatban :D

    VálaszTörlés