2014. október 28., kedd

Frissítve: Holnap tényleg ÚJ előzetes várható!

Ezt a Fandango tweet-jéből immáron biztosra vehetjük:

Kíváncsi vagy a Kiválasztott utolsó előzetesének bemutatására?
Önkéntesnek jelentkezünk!
Nézed meg [az előzetest] holnap, amikor elkezdődik a jegyárusítás!

Az új előzetesről a kintiek úgy tudják 1 perc hosszú lesz, a Lionsgate pedig elárulta, hogy az anyag tartalmazni fogja a könyv egyik legemlékezetesebb idézetét.

Egyetlen problémám, hogy holnap programom van, ami mást is érint, és nem biztos, hogy hazaérek addigra, amikorra ígérik, de majd igyekszem kezelni a helyzetet. Mondjuk max egy órányi késéssel kinn lesz az előzetes, addig meg legfeljebb türelmesen vártok ;)

5 megjegyzés:

  1. Yaaay, de jó hírek így estére. :)

    VálaszTörlés
  2. Talán lesz elég erőm ahhoz,h ne nézzem meg!(holnap kiderül meddig bírom)

    VálaszTörlés
  3. Ezzel én is így vagyok. Jobb, ha már nem nézem meg. Az első két előzetest láttam, meg a 12. körzetes videót, többet nem :D Pedig jó lenne, mert furdal a kíváncsiság *.* Aj, hol van még november? Egyébként nem gondoltam volna, hogy lesz még egy. Max 2 db-ra számítottam, a 2.-ra is olyan október közepe körül. Mert ugye az első majdnem augusztusban jött ki. De persze jó hír, csak bírjam ki

    VálaszTörlés
  4. Ez hihetetlen! Alig 2 hónapja konkrétan semmi sem volt még, most viszont már kicsit kezd sok lenni ez az előzetes-áradat. :D Ami persze nem rossz, de már megint elég sokat láttunk, és én sajnos nem az a típus vagyok, aki ha kijön valami új anyag, azt nem nézi meg... :S :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanez jár a fejemben. Hogy átestünk a ló túlsó oldalára. Szeptember közepén volt egy előzetesünk, rá egy hónapra egy egyperces TV spot, azóta plusz két újabb félperces anyag, mindkettő tele új jelenetsorokkal, párbeszédekkel.
      Nem akarok én hálátlannak tűnni, de míg nyár közepén fél karomat odaadtam volna egy előzetesért, most kicsit nyugodtabban intézem majd holnap a dolgom, mert előkerül az az előzetes nélkülem is :) - Jó-jó, azért úgyis igyekezni fogok hazafelé, ismerem magam annyira ;)

      Törlés