2014. október 14., kedd

Natalie Dormer a Kiválasztottról

Natalie Dormer jelenleg a Ones To Watch című filmjét promózza, annak kapcsán készült vele egy interjú, amelyhez ugyan nem ezt a képet mellékelték, de annyira megszerettem, hogy nem tudom kihagyni.



Magáról a filmről:
"Felkészültetek már noveber 21-ére? Megmondom a tutit. Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy részese lehetek ennek a franchise-nak, ezeknek a hihetetlen filmeknek. Már láttam a filmet. Szerintem fantasztikus. Láttam, láttam!! Menjetek moziba, nagyon jó lesz! Igazán érdekes látni Katniss Everdeent és az újakat - már nincs aréna, mindannyian a Kiválasztottban növünk fel. A film témái és a háború mindenkire kihat: ezek nagyon komoly dolgok. És nagyszerű számomra, hogy olyan karaktert alakíthatok, aki Katniss mellett áll, megpróbálja támogatni őt, végignézi, hogyan küzd meg érzelmi nehézségeivel és hogyan válik jelképpé. Nagyszerű az egész."

Hogyan vált minden reggel Cressidává:
"Minden áldott nap tarkopaszra borotválták a fejemnek azt a részét. Nagyon fáztam. Nem tudom, mennyire vagytok képben, de a télnek épp a végét jártuk, szóval nagyon hideg volt. Hűű, azok a sarki szelek. Sokat hordtam a sapkámat. Aztán ráfestették a fejemre ezeket az ideiglenes festéseket. Ve Neill, aki csodálatos sminkes, minden áldott reggel felvitte ezt a gyönyörű tetoválást a fejemre és a nyakamra. Mondjuk az ember nem ilyesmire vágyik hajnali 5-kor, de azért szuper klasszul nézett ki."

A forgatáson kívüli időtöltésről:
"Megesküdtem mindenkinek, hogy ha befejezzük a forgatást Berlinben, akkor kirúgok a hámból. De aztán nem mentem el bulizni. Sose mentem. Kihagytam egy lehetőséget. Tökre nem éltem a lehetőséggel, én buta lány."
Forrás: E!Online

3 megjegyzés:

  1. A könyvben Cressidának nem teljesen kopaszra van borotválva a feje amúgy?
    Csak kérdem, mert úgy emlékszem.
    De így tényleg sokkal menőbb, nagyon swag az a virágminta a fején :0 B-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen.
      De szerintem is klasszabb így. Ráadásul a cél, a lényeg megvalósult, Cressida így is elég különc, mégis megmarad nőies is, és így nem kellett leborotválni az egész haját.

      Törlés
  2. Cressida<333
    Már a könyvben is ő lett a kedvencem a harmadik részben :D
    Natalie Dormer-t pedig már az Elementary sorozatban kedvelt meg:)))

    VálaszTörlés