2014. október 20., hétfő

FRISSÍTVE: A héten: Körzetek hangjai - 5 részes sorozat (előzetes)

A héten új propagandaanyag érkezik a filmhez: egy 5 részes sorozat A Kapitólium hangjai címmel, amelyek valószínűleg ténylegesen propagandafilmek lesznek az előzetese alapján. Mivel ilyen fiktív Kapitóliumi anyag - és mivel nagyon csapkodnak a fejem felett a hullámok - fordítást egyelőre nem mellékelek hozzá, ha nagyon nem értitek miről van szó, akkor jelezzétek, valahogy, összehozunk valamit :) Egyelőre íme az előzetes, és szerintem reggelre érkezik az első kisfilm is.



Ui.: Az 5. körzetbeli csaj csak engem emlékeztet Willow Shields-re???

UPDATE
Időközben kiderült, hogy ez a sorozat a Lionsgate egy újabb együttműködésének terméke, az együttműködő partner ezúttal a Google. A videókat ezúttal nem a Lionsgate, hanem a legelismertebb Youtube videoszerkesztők álmodják meg és készítik.

- Mindig is az volt a célunk, hogy a mi Éhezők Viadala rajongóinkat a lehető legújszerűbb és leghitelesebb módon közelítsük meg - nyilatkozta Danielle De Palma, a Lionsgate digitális marketing osztályának ügyvezető alelnöke. - Ehhez elképzelni sem tudunk jobb partnereket, mint ezek a hihetetlen YouTube-mesterek, akik új formában keltik életre Panem világát és online közönségünknek a történetmesélés egy újabb irányzatát mutatják be. 

És íme egy menetrend is arról, mire számíthatunk a héten:
Október 20-a, 8. körzet: Rob Czar és Corinne Leigh bemutatják, mire lehet leghasznosabban felhasználni a Békefenntartók páncélzatából kimaradó anyagot.
Október 21-e, 2. körzet: Shane Fazen kisfilmjéből megtudhatjuk, milyen kiképzés szükséges ahhoz, hogy valaki Panem Békeőre lehessen.
Október 22-e, 5. körzet: Derek Mueller bemutatja, a Kapitóliumban milyen új lehetőségek vannak a villamosenergia létrehozására a jövőben.
Október 23-a, 9. körzet: Jimmy Wong és Ashley Adams demójából megismerhetjük, milyen sütési technikákkal készítik el Panem kenyereit.
Október 24-e, 6. körzet: Justine Ezarik videója bepillantást enged Panem nagyra becsült Békeőrei által használt közlekedési eszközök világába.

4 megjegyzés:

  1. 2 megjegyzésem van hozzá:
    1: a dolog sántít, mert ha jól emlékszem, akkor a 2. körzetben titokban képezték a békeőröket, ez nem volt nyilvános, hogy ott van a kiképzés. Hasonlóan, mint hogy az sem volt köztudott, hogy mi van a 13. körzetben valójában. Persze, lehet, hogy tévedek, de mintha így lett vón az könyvben írva. Tehát ha ezt követjük, akkor a fedősztorinak kellene lennie a reklámban. (nyilván azért van, mert nem akarják megkeverni azokat, akik esetleg nem olvasták a könyvet, de ettől függetlenül nekem nem tetszik ebből a szempontból)
    2: a 8. körzet videóján annyira jól megcsinálták, hogy luxus ruhák, meg szuper békeőr anyagok, meg így meg úgy, de a két műsorvezető elgyötört arcú, agyonhajszolt embereknek tűnnek, valami ramaty sminkkel, hogy épkézlábnak tűnjenek. ez nagyon ügyes. Bár lehet, hogy nem szándékos, de szeretném hinni, hogy mégis. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát belekötni mindenbe lehet...

      Törlés
    2. Jó, hát a filmnek nem kötelező mindenképpen követni a könyvet, végül is ez önálló alkotás. :)

      Törlés
  2. Jó kezdeményezés, kíváncsi leszek a többi videóra is. Örülök, hogy ezzel is tovább tágítják Panem világát.

    VálaszTörlés