2014. október 30., csütörtök

Előretekintés a Kiválasztott, 2. részére

A sorozat egy-egy filmjére készülődve mindig különösen izgalmas belegondolni kicsit, hogy a történet még folytatódik. Az US Weekly Kiválasztott, 1. rész különszámában - amelyből tegnap láthattatok néhány képet - olvashatunk pár sort a Kiválasztott, 2. részéről is. Hasonló cikket épp az US Weeklyben olvashattunk tavaly is, mondjuk az egy kicsit hosszabb volt. Sebaj, kevesebb is több, mint a semmi.

Véres csaták, összetört szívek, halálos összecsapások. 
- Nagyon sötét, nagyon szenvedélyes lesz. - mondja Hutcherson a 2. részről. Készüljünk fel, hogy újra láthatjuk, amint Finnick újra egymásra talál örök szerelmével, Annie-vel (akiről azt hitte, meghalt), és egy keserédes ünnepség alkalmával feleségül is veszi a lányt. Aztán ott van Katniss, akinek nulláról kell kezdenie kapcsolatát az agymosott Peetával. - Elvesztette emlékeit, és most gyűlöli Katnisst. - mondja Hutcherson az US-nek. Mindezek mellett, Katniss csak a célra összpontosít: az esélyére, hogy végre valahára megölhesse Snow elnököt. 
- Bejutunk a Kapitólium utcáira, ami olyan lesz számára, mint egy újabb Aréna. - mondja Francis Lawrence. - Katniss nagyon, nagyon sérülékeny és iszonyúan dühös.


Forrás: US Weekly

2 megjegyzés:

  1. Akkor már az Annie&Finnick esküvô elõtt lesz vège az 1. Rèsznek?

    VálaszTörlés