2014. október 16., csütörtök

Első Kiválasztott TV spot: Utazz el Katnisszel a lebombázott 12. körzetbe

UPDATE: Rögzítem felülre ezt a bejátszást, mert szerintem ez a nap legfontosabb híre.
Viszont érkeznek hamarosan Kiválasztott, 1. rész premierinfók és elviekben Lorde klipje is, ezek nyilván ezen bejegyzés alatt lesznek. Legyetek résen, nehogy lemaradjatok valamiről! :)

Szívszorító pillanatokat láthattok a film első hosszabb, 1 perces TV spotjában, amelyet végül hajnali egy óra körül osztott meg a Lionsgate. A háttérben annak a Lorde által írt és előadott számnak egy részletét hallhatjuk, amelynek videoklipje ma jelenik meg (és amelyben úgy tippelem, épp ezen képsorok közül láthatunk majd részleteket). 


Plutarch: Senki más nem képes erre, csak ő.
Coin: Nem fogja tudni kezelni. Tönkretette a Viadal.
Plutarch: Tegyük személyessé számára. Hadd lássa, mit tett a Kapitólium a 12. körzettel.

Viszont wow, újabb mérföldkő: mostantól várhatjuk a további TV spotokat is :))
A hack5-ről viszont nincs szó, vagy csak én néztem el. Mindegy, ennek most - szerintem - örülünk :)

8 megjegyzés:

  1. Király! :)
    Kíváncsi vagyok, mennyi jelenetet kapunk meg ezen kívül a film előtt. 1-2 még belefér szerintem, egyelőre nagyon óvatosan bántak a spoilerekkel. De azt se bánnám, ha már csak az eddigiekből összevágott TV spotok lennének, legalább több meglepetés marad.

    VálaszTörlés
  2. Hát most, hogy tízszer megnéztem jöhet a vélemény. Nagyon durva. Nem találok szavakat. A légpárnás, Katniss, a körzet, mind hihetetlen. Amúgy én is remélem, hogy nem lőnek le túl sokat. De kezdem azt érezni, hogy a film sokkolóbb lesz mint a könyv. Meglátjuk. Rám már most többet hatott a film mint a könyv. Pedig ezt nem hittem volna.

    VálaszTörlés
  3. Hey, nem is Plutarch küldte eredetileg Katnisst a 12.-be, hanem őmaga akart menni. Plutarchkék, nem is értették, hogy minek akarja annyira megnézni a lerombolt körzetet. Ezt bánom, hogy megváltoztatták, de sebaj :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nekem nem ez nem akkora probléma. Fontosabb, hogy a Katniss érzelmei átjöjjenek a filmből, márpedig a részlet alapján ezzel nem lesz gond.

      Törlés
    2. Igen, abban biztos vagyok, és lordének ez a száma! Akárhányszor meghallgatom, annál jobban tetszik! :)
      Amúgy Nemrég hallottam a rádióban, nemgondoltam volna hogy ilyen gyorsan hallaható lesz ott is!

      Törlés
    3. Húúú Úristen!!!WOW!
      Érzelmileg nagyon durva lesz a film.

      Törlés
    4. Ez nekem is fura, hiszen a könyv alapból úgy indít, hogy Katniss már a körzetében sétálgat. Lehet, hogy csak úgy vágták össze más jelenetekből, hogy úgy tűnjön a kisfilmben mintha akkor indulna a körzetbe?!

      Törlés