2014. október 5., vasárnap

Kiválasztott játék indul a Doritosnál

Vicces kicsit, amikor élelmiszeripari cégekkel kötnek együttműködési szerződést a Lionsgate-nél az Éhezők Viadala kapcsán. Most a Doritossal egy olyan játék indul, amelynek során abba a 13. körzetbe lehet bejutni(?), ahol mindenki pontosan annyit ehet, amennyi szükséges az egészséges fejlődéséhez és életéhez, és az ilyen rágcsálnivalók a lehető legnagyobb pazarlásnak minősülnének, de azért az is köztudott, Jennifer Lawrence és társai mennyire szívesen fogyasztották ezeket a termékeket a forgatáson.

Egyelőre, ahogy az a képen is látható, csak annyit tudunk, hogy egy Unlock District 13 nevű küldetés indul, további részletek - hogy pontosan miből is áll ez majd, mit lehet nyerni illetve, hogy mi is részt vehetünk-e benne - nem ismeretesek. Amint kiderül, jelzem. 

A játék a Doritos hivatalos oldalán zajlik majd. A kép is innen származik.

2 megjegyzés:

  1. Külön vicces azért, mert nemrég néztem egy ilyen best of Josh&Jen videót youtube-on és volt benne egy részlet egy olyan interjúból, ahol az volt a feladat, hogy ki tud többet a másikról. Már nem emlékszem, hogy mi volt a kérdés, de az volt a vége talán, hogy ez a Doritos Jen kedvenc nasija. :DD

    VálaszTörlés
  2. Kár hogy Magyarországon nincs ilyen chips, érdekelne ez a játék. Mondjuk ha csak ilyen korongok vagy matricák vannak benne, mint itthon a cheetosban akkor nem biztos :)

    VálaszTörlés