2014. október 4., szombat

Az Éhezők Viadala sorozat Propaganda kiadása

Az Éhezők Viadala sorozat brit kiadója, a Scholastic új, lázadó hangulatú borítókkal jelentette meg a sorozatot a gyűjtők nagy örömére. Íme a borítók:

Forrás: Haymitch's Empty Bottle Tumblr
Ui.: Aki nem megy bulizni, ne felejtse az esti filmet :)

5 megjegyzés:

  1. OMG, ezek nekem nagyon tetszenek!!! *.* Kell mind a három!

    Ui.: Végignéztem a Futótüzet tegnap. ;) Nem is voltam álmos, csodálkoztam is magamon. :D Már vagy 100x biztos láttam, de még mindig ugyanolyan jó.
    Áááh, de várom már a Kiválasztottat!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak az interjúkig néztem. De azon gondolkodtam, milyen nagy ívet tesz meg a történet a Futótűz során. Tényleg ott változik meg minden...

      Törlés
  2. Hát nekem nem nagyon tetszik ez a fajta borító, lehet velem van a baj,de nem érzem annyira méltóságteljesnek, sőt egyáltalán nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek amúgy nem is a méltóságteljesség a lényege :) Lázadó kiadásnak nevezik eleve, és kicsit a lázadó poszterre emlékeztet, nem az nem jött be.
      Ezekben az tetszik, hogy a sorozat három darabja szépen illeszkedik egymáshoz. De a lényeg, hogy nekünk úgyis megvan a saját példányunk, az meg jó :)

      Törlés
    2. Igazad van, a lázadó poszterre emlékeztet egy kicsit, az mondjuk tetszett nekem, lehet ezek azért nem, mert az egyik nagyon pink :)

      Törlés