2014. október 15., szerda

További fennforgások: Új still és frissült a TheCapitol.pn oldala

Úgy látom, a hétre a mai estét pécézték ki "valami történik" estének, mint ahogy már az elmúlt hetekben megszokhattuk. Most a TheCapitol.pn oldal frissült, amelynek hátterében ez a still van, csak átszínezve és tán kicsit távolabbról.


Mindezenközben zajlanak a háttérben a tweetelős kavarások, szóval, aki ráér, írogassa csak bőszen az #UnlockMockingjay-t, hátha egyszer kapunk valamit. A kódolt értéket először 44%-on állították meg, majd továbbugrott 47%-ra. Közben az a hír járta, hogy az első célként megjelölt 50.000 tweet helyett csak 500.000 után engedi ki a Lionsgate az anyagot. Ezt aztán lecsökkentették 360.000-re.
Jelenleg állítólag 100.000 fölött vagyunk kicsivel, ami 28%-nak felel meg, vagyis, amíg a tweet-ek száma el nem éri a valódi 47%-ot, nem is engedik nőni az értéket.

Éstovábbá beélesítették az 5-ös számú hackelős anyagot, aminek nem tudom, van-e köze a fentiekhez, de amint kiderül valami még jelzem.
Amúgy reggel is nagyon korán kelek, jövök, szóval nézzetek még vissza, mert ha olyan anyag kerül elő, amit gyors' ki tudok tenni, akkor kiteszem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése